“Uspješna Srpska’’ snažno podržava predstojeći opoziv gradonačelnika Bijeljine

Datum:

Share post:

Večeras (nedjelja, 05. mart 2023.) je u stranačkim prostrijama ’’Uspješne Srpske’’ održan sastanak Izbornog štaba za predstojei opoziv gradonačelnika Bijeljine koji je zakazan za 19. mart 2023. godine.

Iz Izbornog štaba su saopštili da Uspješna Srpska snažno podržava predstojeći opoziv gradonačelnika Bijeljine, uz nastavljanje aktivnosti obilasča članstva na terenu i širenje mreže Mjesnih odbora.

Početkom januara 2023. godine na sastanku Gradskog odbora Uspješne Srpske jednoglasno je odlučeno da Uspješna Srpska podržava Koaliciju Dogovor za Bijeljinu, odnosno pokretanje opoziva Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića.

-Naša stranka, Uspješna Srpsrka se u punom kapacitetu stavlja u ulogu sa svim svojim članstvom oko opoziva Ljubiše Petrovića, rekao je tada predsjednik Uspješne Srpske u Bijeljini dr Nemanja Janković.

Narodnoj koaliciji i Principima njenog djelovanja sutra u ponedjeljak, 06. marta 2023. godine, pridružiće se još tri politička subjekta koji djeluju u Bijeljini i Semberiji, a među njima i Uspješna Srpska.

Potpisivanje će se obaviti u 11.00 časova u Centru za kulturu Semberija u Bijeljini, a Principe će potpisati predstavnici Pokreta “Uspješna Srpska“, Srpske radikalne stranke “Dr Vojislav Šešelj“ i Saveza za novu politiku.

Principe koalicionog funkcionisanja pod nazivom “Pokrenimo Bijeljinu“ su predhodno potipsali predstavnici 12 pilitičkih stranaka koje djeluju u Gradu Bijeljina – SNSD, DEMOS, SDS SEMBERIJA, SP, US, SDA, POKRET ZA BIJELJINU, DNS, NPS, SPS, NiP i SzDS.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PRVENSTVO RS U KROSU: Atletičari AK “Atletik” iz Bijeljine pokazali dobru formu

Juče je u organizaciji Atletskog saveza Republike Srpske održano Pojedinačno i ekipno prvenstvo RS u kros trčanju. Na...

LOPARE: Donatorsko veče za izgradnju puta do manastira Rožanj (foto,video)

U Loparama je održano donatorsko veče za asfaltiranje puta do manastira Svetog Proroka Jeremije u Rožnju. "Manastiru moj", pjesma...

NIKOLA DRLJIĆ (OK “Radnik”) NAJBOLJI je bijeljinski sportista za 2023. godinu (foto)

Nikola Drljić (OK "Radnik") najbolji je bijeljinski sportista za 2023. godinu Nikola Drljić (OK "Radnik") najbolji je bijeljinski sportista...

Fudbalerke iz Bijeljine donijele pobjedu reprezentaciji BiH VU-17 u Kazahstanu (foto)

Ženska fudbalska reprezentacija BiH – WU17 se nalazi na kvalifikacijama za EP Liga B u Kazakhstanu. Uprvoj utakmici reprezantivke BiH...