Uspješna godina Doma zdravlja Lopare

Datum:

Share post:

Direktor Doma zdravlje Lopare Želimir Nešković rekao je da je ova godina, uprkos pandemiji korona virusa, bila uspješna kada je riječ o zdravstvu na području ove majevičke opštine.
 

I ove godine imamo poslovanje u suficitu, i to je već 13 godina prisutno. Pozitivan finansijski revizorski izvještaj za proteklu godinu dobili smo od Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske – naglasio je Nešković.

On je, na današnjem novogodišnjem prijemu, zahvalio svim zaposlenima Doma zdravlje Lopare na postignutim pozitivnim rezultatima, istakavši njihov predani rad u služni građana ove opštine.

– U ovoj godini otvoren je objekat u kome je smještena Stomatološka služba i Služba za bazičnu rehabilitaciju površine 240 metara kvadratnih, koje smo izgradili sopstvenim sredstvima. Od jula počeli smo sa stacionarnim radom u kome se pružaju sve fizioterapeutske usluge na primarnom nivou zdravstvene zaštite, kao i sa fizikalnom terapijom na terenu – dodao je Nešković.

Prema Neškovićevim riječima epidemiološka situacija je stabilna – na današnji dan ima 12 zaraženih korona virusom, a 35 građana se nalazi pod epidemiološkim nadzorom.

TESTNA REKLAMA

– Svakodnevno se unapređuje rad, a sve s ciljem poboljšanja kvaliteta zdravstvenih usluga građanima. Još mnogo projekata je pred nama, jer naši građani to zaslužuju – kaže Nešković.

On je ocijenio odličnim odnos s majevičkom dijasporom, koja je pomogla brojne zdravstvene projekte, ali i sa opštinom Lopare, koja je i glavni oslonac u radu.

Prijem je održan u skladu sa epidemiološkim mjerama, a djeci radnika je obezbijeđen 21 novogodišnji paketić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DRAGIŠA KATIĆ KALE: Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi

Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi. Dugogodišnji igrač, kapiten, trener i direktor stadiona u Dvorovima, omiljen, poštovan...

ŠAROVIĆ: SDS na izbore izlazi pod sloganom “Živjećeš bolje“

Srpska demokratska stranka na predstojeće izbore izlazi sa sloganom „Živjećeš bolje“, saopštio je ovo danas na konferenciji za...

MALETIĆ: Savo Bakajlić preko Nedžada Biće koji ima “SAKSIJU ZEMLJE“ i federalnih udruženja hoće nemire u Srpskoj

Zoran Maletić, pomoćnik ministra za poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, komentarišući današnju konferenciju za medije Udruženja poljoprivrednika "Sela...

Savo Bakajlić traži ostavku Gradonačelnika Bijeljine i raspuštanje Skupštine (video)

Predsjednik Udruženja „Sela Semberije i Majevice“, Savo Bakajlić, danas je održao konferenciju za medije na kojoj je zatražio...