“Uspjesi firmu krase” Ugljevički  “Kompred” proslavio krsnu slavu-Malu Gospojinu

Datum:

Share post:

Komunalno preduzeće „Kompred“ iz Ugljevika danas je proslavio krsnu slavu rođenje Presvete Bogorodice – Malu Gospojinu.

Ovo ugljevičko produzeće bavi se distribuiranjem pitke vode, sakupljanjem i odvozom čvrstog otpada a zapošljava 50 radnika.

Direktor Milan Lazić zahvalio je svim radnicima na predanom radu koji doprinosi pozitivnom poslovanju.

-Pratimo savremene tehnologije kako bi 4.500 domaćinstava imalo uredno vodosnabdijevanje ali I odvoz čvrstog otpada-rekao je Lazić.

TESTNA REKLAMA

On je istakao da je cijena usluge vodosnabdijevanja za domaćinstva jedna od najjeftinijih u Srpskoj a iznosi 1 KM za 1.000 litara.
Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić čestitao je slavu i zahvalio svim radnicima „Kompreda“ na svemu što čine za građane ove podmajevičke opštine.

Perić je izrazio zadovoljstvo radom ovog preduzeća, a posebno jer se cijana usluga nije mijenjala u ondosu na prethodni period,  obzirom da je došlo do povećanja cijena i troškova rada.
-“Kompred” pruža izuzetno kvalitetne usluge našim stanovnicima, i u periodu velikih suša uredno je vodosnabdijevanje. Naša opština je mnogo čistija u odnosu na prethodni period, zahvaljujući ovom preduzeću koja ja kvalitetan način prikuplja i deponuje čvrsti otpad-rekao je Perić.

On je podsjetio da opština Ugljevik ima zajedničke projekte sa “Kompredom”.

-Ovih dana završili smo projekat poboljšanja vodosnabdijevanja u mjesnoj zajednici Tutnjevac, a nastavićemo i u narednom vremenskom periodu sa ovakvim projektima uz učešće opštine Ugljevik-najavio je Perić.

Slava je proslavljena u prisustvu radnika i zvaničnika u hotelu “Atlas” a slavi je kumovalo preduzeće Rudnik i termoelektrana “Ugljevik”.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 1,50-2,00 KM CRNI LUK kg 1,50 KM BIJELI LUK kg 8,00-10,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

USORAC: Mljekari u Srpskoj nezdovoljni visinom podsticaja

Proizvođači mlijeka u Republici Srpskoj nisu zadovoljni novim nacrtom Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za...

FS RS: ODRŽANA SJEDNICA KOMISIJE ZA REORGANIZACIJU OMLADINSKIH TAKMIČENJA

U prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske danas je održana sjednica Komisije za reorganizaciju omladinskih takmičenja na kojoj se...

“Gradio srpsku državu” Održana Svetosavska akademija u Ugljeviku

Eparhija zvorničko-tuzlanska i Crkvena opština Ugljevik uz podršku opštine Ugljevik organizovali su večeras Svetosavsku akademiju u ovoj podmajevičkoj...