Premijerni prikaz lakog taktičkog vozila „Vihor“, najnovijeg proizvoda kompanije Tehnički remont Bratunac /TRB/ obilježio je današnji, prvi dan Međunarodnog sajma naoružanja i vojne opreme „Partner 2023“ u Beogradu.

Impresivna prezentacija privukla je značajnu pažnju vojnih eksperata i političkih delegacija koje su posjetile štand TRB-a nakon svečanog otvaranja sajma.

Na štandu TRB-a istaknuta su dva vozila „Vihor“, multifunkcijsko vozilo „Despot“, kao i  RS 9 „Vampir“ pištolj generacije 2.

Među zvaničnicima iz Republike Srpske, Bosne i Herecegovine, koji su posjetili štand bili su ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vojin Mitrović i ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Bosne i Hercegovine Nenad Nešić.

Ministar Mitrović izrazio je svoje priznanje naporima i posvećenosti zaposlenih u TRB-u u razvoju ovih novih proizvoda, ističući da oni predstavljaju kompaniju, Bratunac i Republiku Srpsku u najboljem svjetlu.

TRB na Međunarodnom sajmu ’’Partner 2023’’ u Beogradu (foto)

Ministar Nešić naglasio je izuzetan napredak koji je kompanija TRB postigla u vrlo kratkom vremenskom periodu, postajući prepoznatljiva kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu. On je istakao značaj razvoja namjenske industrije u oblasti bezbjednosti i ekonomije i čestitao svim radnicima i rukovodstvu kompanije.

Većinski vlasnik TRB-a Slavenko Ristić istakao je da se ovim sajamskim nastupom predstavlja ne samo kompanija TRB, već i cijela Republika Srpska i njen potencijal u vojnoj industriji. On je podvukao da je ovaj impresivan nastup rezultat posvećenosti svih zaposlenih u Bratuncu i vjeruje da će TRB nastaviti da raste i ostvari svoj pun potencijal u ovoj oblasti.

Tokom trajanja sajma do 28. septembra, TRB će predstaviti i ostale proizvode iz svog asortimana putem izloženih eksponata, video materijala i kataloga.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име