''USPJEŠNA SRPSKA'' kao PORTPAROL GRADA, a Zlatko Maksimović ''KOMANDANT BEZ VOJSKE''

Datum:

Share post:

Kada  su građani Grada Bijeljina pomislili da ova stranka više ne postoji nakon što su je napustili skoro svi važniji članovi, oglasio se njen „komandant bez vojske“ Zlatko Maksimović, ukazujući na loš rad Gradske uprave i gradonačelnika Bijeljine u vrijeme vanrednog stanja.

Kritika sa argumentima nije sporna
Kritika sa argumentima svakako nije sporna, ali činjenice o stanju u Gradu i mjerama koje se preduzimaju govore sasvim suprotno i s njima se građani svakodnevno upoznaju.

 
Ono što je tragikomično jeste činjenica da su mjere koje predlaže dr Maksimović zapravo mjere koje je Gradski štab za vanredne situacije, na prijedlog Privrednog savjeta, već usvojio, a Skupština Grada treba samo da ih verifikuje na sutrašnjoj vanrednoj sjednici, oko čega postoji konsenzus stranaka. 

Maksimović pokušava da oživi stranku u nestajanju
Zašto  je Maksimović požurio  da on o tome obavijesti građane nije teško  pretpostaviti – jeftino politiziranje u, inače teškoj situaciji, je pokušaj oživljavanja stranke u nestajanju.

Preporučujemo gospodinu Maksimoviću da učini nešto ozbiljnije na spašavanju stranke ili će ona vjerovatno nestati, otprilike u isto vrijeme kao i ovaj virus.

                                                                                                                   GRADSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Mladicu dužu od metar i težu od 10 kg u Drini ulovio iskusni ribar Simo Pokorni (foto,video)

U Zvorniku, na rijeci Drini ulovljen kapitalan primjerak mladice teže od deset kilograma i duža od metar. Zbog...

BOŠKO RADIĆ: Proizvodnja pšenice je neisplativa

Proizvodnja pšenice je neisplativa, kaže u ATV jutru Borško Radić, predsjednik Udruženja proljoprivrednika sela Semberije. Radić ističe da čekaju...

U toku sedmice oplemenjivanje prostora parka prijateljstva „Bijeljina – Langenhagen“ novim, zdravim biljnim vrstama (foto)

Redakciji portala Dešavanja u Bijeljini obratili su se građani sa informacijom da je Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i...

Odziv za skrining trbušne aorte premašio očekivanja – Besplatni pregledi u bijeljinskoj Bolnici i naredne sedmice (video)

Zbog ogromnog interesovanja građana za skrining preglede aneurizme trbušne aorte, preventivna akcija besplatnih ultrazvučnih pregleda produžava se i...