''USPJEŠNA SRPSKA'' kao PORTPAROL GRADA, a Zlatko Maksimović ''KOMANDANT BEZ VOJSKE''

Datum:

Share post:

Kada  su građani Grada Bijeljina pomislili da ova stranka više ne postoji nakon što su je napustili skoro svi važniji članovi, oglasio se njen „komandant bez vojske“ Zlatko Maksimović, ukazujući na loš rad Gradske uprave i gradonačelnika Bijeljine u vrijeme vanrednog stanja.

Kritika sa argumentima nije sporna
Kritika sa argumentima svakako nije sporna, ali činjenice o stanju u Gradu i mjerama koje se preduzimaju govore sasvim suprotno i s njima se građani svakodnevno upoznaju.

 
Ono što je tragikomično jeste činjenica da su mjere koje predlaže dr Maksimović zapravo mjere koje je Gradski štab za vanredne situacije, na prijedlog Privrednog savjeta, već usvojio, a Skupština Grada treba samo da ih verifikuje na sutrašnjoj vanrednoj sjednici, oko čega postoji konsenzus stranaka. 

Maksimović pokušava da oživi stranku u nestajanju
Zašto  je Maksimović požurio  da on o tome obavijesti građane nije teško  pretpostaviti – jeftino politiziranje u, inače teškoj situaciji, je pokušaj oživljavanja stranke u nestajanju.

Preporučujemo gospodinu Maksimoviću da učini nešto ozbiljnije na spašavanju stranke ili će ona vjerovatno nestati, otprilike u isto vrijeme kao i ovaj virus.

TESTNA REKLAMA

                                                                                                                   GRADSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

KOŠARKAŠI BIJELJINSKE BUDUĆNOSTI SLAVILI NAKON PRODUŽETKA U ISTOČNOM SARAJEVU

Košarkaši Budućnosti savladali su Slaviju u Istočnom Sarajevu 96:90 poslije produžetka u utakmici 5. kola prvenstva BiH. Kasnio je...

MUSTAFA GRADAŠČEVIĆ, SDA: “Poslanici Pokreta za državu (SDP, BHZELENI, DF) IZDALI STE I PRODALI povjerenje onih ljudi koji su vam povjerili svoje glasove“

FB status kandidata SDA, u okviru Pokreta za državu na predhodnim Opštim izborima Mustafe Gradaščevića iz Bijeljine –...

Dresovi Ujedinjene Srpske hit u Kataru (foto, video)

Svjetsko prvenstvo u Kataru ovih dana je u centru pažnje čitave planete. https://youtu.be/2_xPqgpGh6M I dok fudbalska reprezentacija Srbije, na žalost...

TRIVIĆEVA IZOSTALA Borenović i Stanivuković sa odbornicima i poslanicima: Usvajamo pobjedničku taktiku za naredne izbore (foto)

Rukovodstvo PDP-a sa vidnim izostankom Jelene Trivić danas se okupilo na ručku. Sve su objavili i na društvenim...