U bijeljnskoj MZ Patkovača je registrovana klaonica i pečenjara “RISTIĆ”

Novoregistrovana klaonica i pečenjara “RISTIĆ” iz Patkovače obavještava sve poslovne subjekte, svečane salone u Bijeljini ali i šire, restorane i druge ugostiteljake objekte kao i sva fizička lica i domaćinstva da vrši usluge klanja i pečenja prasadi i jagnjadi uz sve potrebne dozvole neophodne za obavljanje ove vrste usluge.

Takođe iz klaonice i pečenjare ’’Ristić’’ obavještavaju javnost ali i sve pečenjare u Bijeljini da su u mogućnosti vršenja za njih usluga klanja, uz svu potrebnu veterinarsku dokumenteaciju i redovan veterinarski nadzor.

Kroz bogato radno iskustvo porodica Ristić je stekla brojne zadovoljne goste koji hvale njihove usloge te su se odlučili iz tog razloga registrovati klaonicu i pečenjaru “RISTIĆ” u Patkovači kod Bijeljine.

Klaonica i pečenjara ’’RISTIĆ’’ nudi svoje usluge po povoljnoj cijeni koja je prilagođena tržištu, a profesionalno i ljubazno osoblje stoji na raspolaganju građanima i poslovnim kominentima koji će rado odgovoriti na sva pitanja vezana za pečenjaru ’’RISTIĆ’’.

Pečenjara ’’RISTIĆ’’ je rezultat rada male ali skromne porodice sa tradicijom.

Klaonica i pečenjara “RISTIĆ” se nalazi u Patkovači (blok 11, broj 20), a

Naš kontakt telefon:

+387 65 984 569 +387 66/621 876

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име