Uskoro redovno snadbijevanje električnom energijom

Datum:

Share post:

Veliki broj kupaca sa šireg područja Bijeljine ostao je danas oko 10.00 časova bez električne energije zbog velike havarije i požara koji se desio u TS 110/x kV “Bijeljina 1“, koja je u vlasništvu “Elektroprenosa BiH“.

Jutros se zapalio jedan od tri transformatora na ovom postrojenju i od tada traju napori da se dva koja nisu zahvaćena požarom stave u pogon, kako bi se što prije uspostavilo napajanje.

Od veličine havarije i trenutnog opterećenja mreže, zavisiće dalji postupci “Elektro-Bijeljine“ na obezbijeđenju kontinuiteteta snabdijevanja.

Radnici “Elektro-Bijeljine“ ulažu maksimalne napore da iz alternativnih pravaca obezbijede snabdijevanje električnom energijom što većeg broja kupaca.
 
Redovno snadbijevanje građana električnom energijom očekuje se oko 18.00 časova, a do tada mole se kupci da maksimalno racionalizuju potrošnju električne energije, kako bi se izbjegle restrikcije, saopšteno je iz ZEDP “ Elektro-Bijeljina“.

TESTNA REKLAMA

Transformatorska stanica “Bijeljina jedan “ pokriva područje 55 odsto Bijeljine

S obzirom da obim havarije još nije poznat, molimo kupce da maksimalno racionalizuju potrošnju električne energije, kako bismo izbegli restrikcije, saopšteno je iz ZEDP “ Elektro-Bijeljina“.

Redovno snadbijevanje građana električnom energijom očekuje se oko 18.00 časova, a do tada mole se kupci da maksimalno racionalizuju potrošnju električne energije, kako bi se izbjegle restrikcije, saopšteno je iz ZEDP “ Elektro-Bijeljina“.

Izvor: ZEDP Elektro-Bijeljina
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

ŠAROVIĆ U BIJELJINI: Semberija ima veliki potencijal da bude najrazvijenija regija u BiH (foto)

Mirko Šarović, predsjednik SDS RS prisustvovao je večeras Pantelinskoj duhovnoj večeri u Bijeljini gdje je ponovio da je...

Preko 30 delegacija iz zemlje i regiona na prijemu u Gradskoj upravi Bijeljina povodom slave grada

U organizaciji Grada Bijeljina danas je u Gradskoj upravi organizovan prijem povodom gradske slave, praznika posvećenog Svetom Pantelejmonu,...

Vasilije Perić čestitao slavu Grada Bijeljina – “Da nastavite velika djela Bijeljine i Semberije“

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić čestitao je građanima i rukovodstvu Bijeljine slavu grada Svetog Pantelejmona. -Velika je čast što...

DIMITRIJEVIĆ, GORAŽDEVAC: Bratska Povelja između Bijeljine i Goraždevca pokazala je dobar put, saradnju i dobru vezu među nama (foto)

U Gradskoj upravi Grada Bijeljina, večeras je organizovan prijem za delegacije diplomatsko-konzularnih predstavništava i bratskih i prijateljskih gradova....