Uručena priznanja članovima GO SP Bijeljina za posvećenost temeljnim vrijednostima stranke (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini su večeras zaslužnim članovima Gradskog odbora Socijalističke partije / GO SP/ uručene zahvalnice i plakete povodom 30 godina stranke, uz poruku da SP ostaje dosljedna svojim temeljnim vrijednostima i ciljevima.

Predsjednik SP Petar Đokić rekao je da je ponosan na sve što je Socijalistička partija učinila u protekle tri decenije, tokom kojih je bilo i izazova, i promjena, ali je stranka ostala čvrsto posvećena temeljnim vrednostima i ciljevima.

Đokić je istakao aktivan angažman Socijalističke partje u političkom životu Bijeljine i Republike Srpske i aktivnu ulogu SP u promovisanju socijalne pravde, ekonomske stabilnosti, te očuvanju nacionalnih vrijednosti.

“Ova svečanost je prilika da se osvrnemo na bogatu istoriju stranke, njen doprinos razvoju zajednice i istaknemo najvažnije članove i njihov predan rad. Snaga SP je u njenim članovima i njihovoj posvećenosti. Zahvalan sam svima koji su doprinijeli njenom rastu i uspjehu tokom ove tri decenije”, rekao je Đokić u obraćanju okupljenim brojnim članovima i simpatizerima.

Predsjednik GO SP Bijeljina Nedeljko Jović istakao je značaj ovog jubileja i đelovanja SP, kao i važnost jedinstva i zajedništva.

“Socijalistička partija je uvijek bila angažovana na ekonomskom razvoju za bolji život svih građana, uvijek otvorena za saradnju sa drugim političkim strankama za dobrobit lokalnih zajednica, kao i cijele Republike Srpske”, naglasio je Jović, koji je i potpredsjednik SP.

Istaknuti članovi stranke nagrađeni su za dugogodišnji rad i doprinos u različitim sferama društvenog života.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SPC i vjernici danas slave svetog Avtomona

Sveti sveštenomučenik Avtomon živio je i širio hrišćanstvo u Italiji sve dok car Dioklecijan nije započeo veliki progon...

LUKIĆ: Situacija sa afričkom kugom svinja u Srpskoj povoljnija

Koordinator Resora za veterinarstvo u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Njegoslav Lukić rekao je da je situacija sa...

Ljubavna priča Ajše i Miloša iz Bijeljine

Miloš i ja smo se vjenčali prije 3 godine. Naš zajednički život je ispunjen raznim izazovima ali uz...

Pouzdana partnerstva i podrška ključni za uspjeh i održivost domaćih gazdinstava – Porodica Gajić iz Gornjeg Crnjelova već 25 godina razvija svoju farmu muznih...

Pouzdana partnerstva i podrška ključni za uspjeh i održivost domaćih gazdinstava Farmer Ljubomir Gajić širi svoje gazdinstvo zahvaljujući...