Upozorenje građanima na imejl poruke lažnog sadržaja

Datum:

Share post:

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske obavještava građane da u posljednje vrijeme na imejl adrese fizičkih i pravnih lica pristižu poruke u kojima je navedeno da postoji informacija da se bave nezakonitim aktivnostima u vezi sa pornografijom i zlostavljanjem.

U imejl porukama često su zloupotrijebljena imena pripadnika MUP-a Republike Srpske, te je uočeno i ime direktora policije Republike Srpske Siniše Kostreševića, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

“Upozoravamo građane da su navodi iz imejl poruka lažni, te da su nazivi institucija i imena lica zloupotrijebljeni. Savjetujemo građanima da takve imejl poruke, ukoliko ih dobiju, ne otvaraju i ne odgovaraju na njih, te da ukoliko su na bilo koji način oštećeni to prijave MUP-u Srpske”, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Načine prevare i savjete za zaštitu građana moguće je pronaći na internet stranici MUP-a Republike Srpske https://mup.vladars.net/index.php?vijest=vtk, a više informacija zainteresovani mogu dobiti posredstvom imejl adrese vtk@mup.vladars.net.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DNEVNI HOROSKOP za 2. februar

OVAN POSAO: Danas nije vaš dan. Pojačana nervoza. Ipak ćete uspeti da obavite neke osnovne stvari, za danas se...

RK BIJELJINA: Marko Jevtić u Španiji (foto)

Marko Jevtić koji je ponikao u RK Bijeljina, potpisao je za Španski klub Bidasoa Irun. Posle uspješne epizode u...

Predstavljeni Samsung Galaxy S23 telefoni, šta je sve novo

Južnokorejski Samsung je zvanično objavio svoju najnoviju seriju flegšip telefona, koja stiže sa određenim poboljšanjima. U okviru svoje Galaxy...

AGRO SAVJET: Kada je pravi trenutak za sjetvu rasada?

Iskusni povrtari dobro znaju kada za proizvodnju rasada koje povrće valja sijati jer su dosta zimskih dana utrošili...