Unčanin (SPS): Treba nam brz i planiran razvoj, a ne politička neizvjesnost

Milan Unčanin, diplomirani politikolog i portparol Socijalističke partije Srpske komentarisao je aktuelnu političku situaciju koju je ocijenio kao veoma izazovnu za Republiku Srpsku, te naglasio potrebu za formiranjem političkog jedinstva.

“SPS je više puta pozivala na sabornost svih partija kako bismo zajedno stali u odbranu nadležnosti Republike Srpske. Isto tako i ne manje važno, potrebno nam je jedinstvo i radi poboljšavanja socijalno – ekonomskog statusa građana. Potrebno je jedinstvo kako bismo smanjili cijene osnovnih i najvažnijih životnih namirnica i pomogli građanima u ovom i politički i ekonomski izazovnom vremenu”, izjavio je portparol SPS-a.

Na pitanje da prokomentariše trenutnu političku situaciju u Banjaluci, Unčanin je rekao da je banjalučanima dosta političkih prepucavanja.

“S obzirom da je do Lokalnih izbora ostalo manje od godinu dana, političkim subjektima bi bilo bolje da promovišu svoje političke programe i da konstantno razgovaraju sa građanima, umjesto svakodnevnih ishitrenih i neozbiljnih prepucavanja. Banjaluka treba brz i planiran razvoj, a ne političku neizvjesnost. Nekim političarima očigledno nedostaje mudrosti i zrelosti”, zaključio je Unčanin.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име