“Umjetnička kolonija Bijeljina 2022“ otkupila 34 umjetnika iz regiona (foto)

Datum:

Share post:

Tradicionalna manifestacija „Umjetnička kolonija Bijeljina 2022“ koju se već jedanaest godina održava u organizaciji Turističke organizacije Grada Bijeljina i ove godine okupila je veliki broj umjetnika iz Republike Srpske, Srbije i Bugarske. Umjetnici će boraviti u Banji Dvorovi narednih pet dana gdje će stvarati svoja djela koja će u subotu izlagati u prostoru galerije Centra za kulturu u Bijeljini.

– Ovako veliki odaziv na našu „Umjetničku koloniju“ samo je potvrda da smo dobri domaćini i da smo ispunili vaša očekivanja. Mi iz TO Bijeljina smo se i ovoga puta potrudili da obezbjedimo što bolje uslove za vaš rad a nadam se da smo u tome uspjeli. Želim vam uspješan rad i stvaralaštvo, da svoju inspiraciju prenesete na platno i da vam i ova Kolonija ostane u najljepšem sjećanju, rekla je direktorica TO Grada Bijeljina Jasmina Abdulahagić.

„Umjetničku koloniju Bijeljina 2022“ otvorio je predsjednik Skupštine Grada Bijeljine Aleksandar Đurđević koji je istakao značaj ovakvih manifestacija za naš grad i Semberiju.

TESTNA REKLAMA

„Bijeljina je i ovoga puta pokazala da je otvoren Grad, sredina koja zna da prepozna umjetnost, a ovoliki broj umjetnika je potvrda da smo na pravom putu, rekao je Đurđević.

Svi umjetnici su smješteni u Banji Dvorovi, gdje imaju odlične uslove za rad a pored slikanja za njih će biti organizovane i određene aktivnosti kako bi se što prijatnije osjećali u Semberiji.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...