UGLJEVIK- VASILIJE PERIĆ: U BOGUTOVOM SELU ASFALTIRAN ZASEOK ĆIRIĆI

Datum:

Share post:

U Mjesnoj zajednici Bogutovo Selo danas je u zaseoku Ćirići, asfaltirano 300 metara lokalnog  puta za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno 33.000 KM.

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić obišao je danas radove na asfaltiranju  i istakao da je izgradnjom dobre infrastrukture poboljšan život stanovnika cjelokupne opštine.

-Važno je da Ugljevik nije doživio veliku depopulaciju stanovnika, a u prethodnom periodu to je i bio naš cilj, jer smo zajedno sa mještanima uradili dobre projekte koji su rezultirali kvalitetnijim uslovima života svih građana-rekao je Perić novinarima.

Izgradnjom novog asfaltnog puta direktno je poboljšana putna komunikacija za 40 domaćinstava ovog dijela Bogutovog Sela koja svakodnevno prolaze tim dijelom ugljevičke opštine.

TESTNA REKLAMA

Mještanin Bogutovog Sela Rade Spasojević, koji je i kandidat SDS za odbornika u Skupštini opštine Ugljevik ispred ove mjesne zajednice, kaže da će asfaltiranje ove dionice donijeti veliko olakšanje mještanima i olakšati njihove svakodnevne aktivnosti.

-Nastavljamo radove na izgradnji putne infrastrukture u našoj mjesnoj zajednici uz punu podršku lokalne uprave . Rukovodstvo opštine Ugljevik prepoznalo je  našu potrebu za boljom putnom mrežom  i asfaltiranje ovog puta samo je jedan od pokazatelja njihove opredjeljenosti da uslovi života budu kvalitetni u svim seoskim područjima. Ovo više nije zaseok, već jedno urbano naselje, koje ima kompletnu infrastrukturu kao i svako moderno mjesto. Hvala načelniku opštine što je imao sluha za nas tokom svih ovih godina-rekao je Spasojević.

 Milenko Todorović, takođe mještanin,  kaže  da je ovaj put od izuzetne važnosti jer povezuje Bogutovo Selo sa magistralnim putem Bijeljina-Tuzla.

-U 2014 godini, nakon klizišta put je bio oštećen al je uz podršku opštine Ugljevik doveden danas u stanje novog asfalta, na zadovoljstvo svih stanovnika-dodao je Todorović.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

PROMOTIVNI FILM O OPŠTINI – “Lopare majevička oaza“ (video)

Ove godine o opštini Lopare je snimljen promotivni film pod nazivom „Lopare majevička oaza“. Načelnik opštine Lopare Rado Savić...

U OBUDOVCU KOD ŠAMCA ODRŽANA TRADICIONALNA DESETA „KOTLIĆIJADA“

U Obudovcu na „Jekića jezerima“ održana je tradicionalna deseta „Kotlićijada“, gdje su u spremanju vrsnih i ukusnih kotlića...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: NEMOJTE NAM OTIMATI POBJEDU

Ekipa Zvijezde 09 odigrala je neriješeno 1:1 sa ekipom Kozare, a nakon meča vidno ljut i izrevoltiran sudijskom...

Da pređemo na TI – ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: “Istina je negdje između“ (video)

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina, Aleksandar Đurđević, bio je gost emisije “Da pređemo na TI”. Đurđević je za portal...