UGLJEVIK- VASILIJE PERIĆ: U BOGUTOVOM SELU ASFALTIRAN ZASEOK ĆIRIĆI

Datum:

Share post:

U Mjesnoj zajednici Bogutovo Selo danas je u zaseoku Ćirići, asfaltirano 300 metara lokalnog  puta za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno 33.000 KM.

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić obišao je danas radove na asfaltiranju  i istakao da je izgradnjom dobre infrastrukture poboljšan život stanovnika cjelokupne opštine.

-Važno je da Ugljevik nije doživio veliku depopulaciju stanovnika, a u prethodnom periodu to je i bio naš cilj, jer smo zajedno sa mještanima uradili dobre projekte koji su rezultirali kvalitetnijim uslovima života svih građana-rekao je Perić novinarima.

Izgradnjom novog asfaltnog puta direktno je poboljšana putna komunikacija za 40 domaćinstava ovog dijela Bogutovog Sela koja svakodnevno prolaze tim dijelom ugljevičke opštine.

TESTNA REKLAMA

Mještanin Bogutovog Sela Rade Spasojević, koji je i kandidat SDS za odbornika u Skupštini opštine Ugljevik ispred ove mjesne zajednice, kaže da će asfaltiranje ove dionice donijeti veliko olakšanje mještanima i olakšati njihove svakodnevne aktivnosti.

-Nastavljamo radove na izgradnji putne infrastrukture u našoj mjesnoj zajednici uz punu podršku lokalne uprave . Rukovodstvo opštine Ugljevik prepoznalo je  našu potrebu za boljom putnom mrežom  i asfaltiranje ovog puta samo je jedan od pokazatelja njihove opredjeljenosti da uslovi života budu kvalitetni u svim seoskim područjima. Ovo više nije zaseok, već jedno urbano naselje, koje ima kompletnu infrastrukturu kao i svako moderno mjesto. Hvala načelniku opštine što je imao sluha za nas tokom svih ovih godina-rekao je Spasojević.

 Milenko Todorović, takođe mještanin,  kaže  da je ovaj put od izuzetne važnosti jer povezuje Bogutovo Selo sa magistralnim putem Bijeljina-Tuzla.

-U 2014 godini, nakon klizišta put je bio oštećen al je uz podršku opštine Ugljevik doveden danas u stanje novog asfalta, na zadovoljstvo svih stanovnika-dodao je Todorović.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BOGDAN BOĆA RANKIĆ – Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji

Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji. Fudbal je zavolio kao mali dječak i skupa sa svojim...

Advokati u Srpskoj najavili štrajk zbog porodičnog zakona

Advokati u Republici Srpskoj najavili su štrajk ukoliko se iz nacrta Porodičnog zakona ne izbriše odredba koja notarima...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: OČEKUJEM DOBRU UTAKMICU IAKO IMAMO 4-5 POVRIJEĐENIH IGRAČA

Ekipa Zvijezde 09 u trećem kolu gostuje ekipi Krupe na Vrbasu. Pred današnjih put šef stručnog štaba Zvijezde...

“RADI U KORIST SDA” Selak poručio da je djelovanje Turkovićeve protivno Ustavu BiH

Postupci Bisere Turković nikako ne odražavaju pravu sliku i stanje u BiH, već je njeno djelovanje isključivo u...