UGLJEVIK: NAJBOLJA RAKIJA – ŠLJIVOVICA UGLJEVIČKE DESTILERIJE “KRISTAL“

Datum:

Share post:

Šljivovica ugljevičke destilerije „Kristal“ pobjednik je 11. Sajma šljive, voćnih rakija i meda koji je održan danas u Ugljeviku.
Vlasnik destilerije Nenad Todorović rekao je da je pobjednička šljivovica miks od tri sorte šljive – požegače, čačanske rodne i čačanske ljepotice.

„To je rakija koja je stara tri decenije i koju čuvamo u istom buretu, a služi samo za lijepe stvari“, rekao je Todorović, kome je uručena glavna nagrada Sajma – kazan za rakiju.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić ocijenio da je današnji sajam, koji je okupio više od 80 izlagača, pokazao najljepše lice Ugljevika, a to su vrijedni domaćini koji su promoteri domaćih proizvoda.

„Naš cilj je da povećamo obim proizvodnje i kvalitet proizvoda“, rekao je Perić i zahvalio učesnicima i posjetiocima sajma. 

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MIGRANTI u Bijeljini – Sve ih više i u Hercegovini

Migranti su opet zaprijetili granicama BiH. Zadnjih dana sve više naviru na sjeveroistoku i sjeverozapadu. Graničari kažu da...

PETROVIĆ: ’’Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba, od rođenja do groba, zato ustani odmah!’’

Srpska demokratska stranka, Partija demokratskog progresa i Pokret za pravdu i red Nebojše Vukanovića organizovali su mirne proteste...

MALETIĆ otvorio danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“

Pomoćnik ministra poljoprivrede Zoran Maletić otvorio je danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“ na kojem učestvuju stručnjaci iz...

LOPARE: JOVANI – SLAVA CRKVE U TOBUTU

U Tobutu kod Lopara obilježen je praznik Začeće Svetog Jovana Krstitelja – Jovani, krsna slava tobutske crkve Svetog...