NEŠIĆ I JOVIČIĆ: Ugljevik je uz Treći put i DNS (foto,video)

Datum:

Share post:

„Ugljevik je uz Treći put i DNS, put stabilnosti i ravnomjernog razvoja Republike Srpske“, poručio je kandidat za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić nakon razgovora sa građanima Ugljevika.

Nešić je istakao da DNS ima ekonomski plan koji će podići Ugljevik i cijelu Srpsku na noge i koji predviđa podršku privredi, porodicama i mladima.

TESTNA REKLAMA

„Za razvoj su potrebne konkretne mjere ali i dobra društvena klima. Zato se nećemo baviti politikantstvom i svađama koje tjeraju ljude, već načinima na koje možemo dostići prosječnu platu od 2000KM i penziju koja će biti 50% plate“, rekao je predsjednik DNS.

„Svaki put kada dođem u moj Ugljevik dobijem novu energiju da se borim za naše ljude, da se borim za njihov bolji život“ rekao je u Ugljeviku Radislav Jovičić, kandidat DNS za predsjednika Republike Srpske.

On je dodao da će u toku svog predsjedničkog mandata raditi na tome da osnaži svaki dio Srpske i tako omogući da ljudi ostanu na svojim ognjištima i da se zaustavi odliv radno sposobnog stanovništva u inostranstvo.

„Za mene je Republika Srpska nedjeljiva i ona mora biti jedinstvena. Svaki grad, opština, mjesna zajednica, svaki čovjek je Republika Srpska. Mi moramo prvo zaustaviti propadanje i devastiranje Republike Srpske pa se onda posvetiti unapređenju i razvoju. Razvoja nema ako nije ravnomjeran. Svaki dio naše Republike ima svoje specifičnosti koje treba uvažavati i na osnovu tih specifičnih mogućnosti i resursa taj kraj kroz ulaganja i razvijati. Nama treba potpuna obnova, potpuni restart u svim oblastima društva i svim dijelovima naše prelijepe Republike. I upravo to je ono što u svom ekonomskom i političkom programu nudi Treći put DNS“ zaključio je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Milan Kovačević: Veliko je zadovoljstvo raditi sa kolegama iz drugih sredina

Glumca novosadskog Srpskog narodnog pozorišta Milana Kovačevića gledaćemo u ulozi Hasanage u novoj predstavi Gradskog pozorišta “Bijeljina”. Iako ste...

Predstava beogradskog Dramskog pozorišta „ELING“ u Bijeljini 17. oktobra

Za sve ljubitelje pozorišta 17.10.2022. u 20.00 časova predstava "ELING". Predstavu "ELING" izvodi beogradsko Dramsko pozorište. U predstavi igraju: Ljubomir...

DERMAMEDIC: U Sarajevu 29. oktobra „Neauvia Experience Day“ (foto)

Dugo iščekivani event godine "Neauvia Experience Day" koji je veoma zainteresovao naučnu javnost, a u stručnoj organizaciji dr...

Stanovnici MZ „Filip Višnjić“ Bijeljina nezavodoljni rješenjem iz Nacrta regulacionog plana

U Mjesnoj zajednici "Filip Višnjić" u Bijeljini, danas se okupilo tridesetak građana koji su medijima željeli da izlože...