Ugljevički socijalisti su posjetili Gornju Trnovu i Krćinu gdje su predstavili kandidata za načelnika Opštine Branislava Đokića, kao i kandidate za odbornike u Skupštini Opštine Ugljevik. 

Nakon toga je predstavljen program rada načelnika za mandat od četiri godine. Kandidat za načelnika Branislav  Đokić sa  rukovodstvom OO je posjetio Donju Krćinu i konstatovao da je Donja Krćina jedno od rijetkih mijesta na regiji Bijeljina u kome je prije više od jedne godine,  most srušila poplava, i da nije popravljen te je i u ovom mjestu  putna infrastruktura pokidana i nije potpuno u funkciji te postoji opasnost da u zimskom i jesenjem periodu kad padnu jake kiše i snjegovi saobraćaj bude obustavljen, te je  istakao da je to ogledalo rada aktuelne ugljevičke vlasti na čelu sa načelnikom Vasilijem Perićem.

Đokić je naglasio da će nakon što pobijedi na izborima šestog oktobra prioritet biti rješavanje ovog pitanja kako bi stanovništvo Donje Krćine imalo iste uslove za život kao i stanovnici drugih sela.

Nakon toga socijalisti su posjetili Žuge  i izrazili nezadovoljstvo što put u Žugama prema Lazićima , nije asvaltiran, iako je 2019. godine Skupština Opštine Ugljevik ovaj projekat uvrstila u plan kapitalnih investicija koji do današnjeg dana nije realizovan jer Načelnik Opštine Vasilije Perić nije ispoštovao skupštinske odluke, istakao je Vujo Marković, odbornik u SO Ugljevik te konstatovao da su mnoge skupštinske odluke za Vasilija Perića mrtvo slovo na papiru.

Marković je pozvao Branislava Đokića, budućeg načelnika Ugljevika da nakon pobjede na izborima i preuzimanja dužnosti načelnika ovaj problem hitno riješi. Petar Radovanović , odbornik u SO Ugljevik je takođe izrazio veliko nezadovoljstvo odnosom Vasilija Perića prema Krćini i Žugama i naglašava da je aktuelni načelnik izgubio kompas.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име