epa11422894 Albanian national team players celebrate after scoring the 2-2 equalizing goal during the UEFA EURO 2024 group B match between Croatia and Albania in Hamburg, Germany, 19 June 2024. EPA-EFE/Leszek Szymanski POLAND OUT

Fudbalski savez Albanije potvrdio je da je UEFA kaznila njihovog reprezentativca Mirlinda Dakua zbog toga što je po završetku utakmice drugog kola Evropskog prvenstva između Albanije i Hrvatske (2:2) pokrenuo uvrjedljivo skandiranje protiv Srbije i Severne Makedonije.

— Etička i disciplinska komisija UEFA donijela je odluku povodom incidenta koji se dogodio po završetku utakmice Albanija – Hrvatska na Evropskom prvenstvu 2024. u kojoj je učestvovao napadač crveno-crnih Mirlind Daku. Komisija UEFA odlučila je da na dva meča suspenduje albanskog fudbalera, koji neće moći da igra na narednoj utakmici protiv Španije, koja je zakazana za ponedjeljak, 24. juna u Diseldorfu – naveli su iz FS Albanije.

To znači da će Daku propustiti ne samo predstojeći meč sa Španijom, već i naredni reprezentacije Albanije, bilo to na ovom Evropskom prvenstvu ili neki drugi put.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportal.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име