Udruženje gluvih i nagluvih iz Bijeljine uspješno završilo projekat boljeg obrazovanja gluve djece (foto)

Datum:

Share post:

U Udruženju gluvih i nagluvih regije Bijeljina danas je uspješno završen još jedan projekat u korist boljeg obrazovanja gluve djece.

Projekat DJECA SU NAM NAJVAŽNIJA finansirali su Gradska uprava Bijeljina i Savez gluvih i nagluvih Republike Srpske Banja Luka .

Kao i prošle godine za ovu školsku godinu djeci iz udruženja obezbjeđena je cjelokupna oprema za školsku 2022/23 godinu.

TESTNA REKLAMA

Za 19 učenika osnovnih i srednjih škola spremljeno je baš sve što treba.Ali nažalost kako reče koordinator projekta Dubravka Ostojić , nije bilo moguće obezbjediti i besplatne udžbenike za đake . Nisu zaboravljene ni bebe članova ovog udruženja ..Za 4 mališana do 5 godina starosti donirani su paketi prehrambenih i higijenskih stvari za bebe.

Nisu zaboravljene ni bebe članova ovog udruženja.

Za 4 mališana do 5 godina starosti donirani su paketi prehrambenih i higijenskih stvari za bebe . Na ovaj način obezbjeđena je pomoć porodicama gluvih,koji se teško nose sa najnovijom krizom i poskupljenjima .

U ime svojih članova djece i njihovih roditelja udruženje se zahvaljuje na donaciji Gradskoj upravi Bijeljina i Savezu gluvih i nagluvih Republike Srpske.

Zahvaljujemo se i volonterima,prevodiocima znakovnog jezika,koji su nam i ovaj put nesebično pomogli

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MIGRANTI u Bijeljini – Sve ih više i u Hercegovini

Migranti su opet zaprijetili granicama BiH. Zadnjih dana sve više naviru na sjeveroistoku i sjeverozapadu. Graničari kažu da...

PETROVIĆ: ’’Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba, od rođenja do groba, zato ustani odmah!’’

Srpska demokratska stranka, Partija demokratskog progresa i Pokret za pravdu i red Nebojše Vukanovića organizovali su mirne proteste...

MALETIĆ otvorio danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“

Pomoćnik ministra poljoprivrede Zoran Maletić otvorio je danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“ na kojem učestvuju stručnjaci iz...

LOPARE: JOVANI – SLAVA CRKVE U TOBUTU

U Tobutu kod Lopara obilježen je praznik Začeće Svetog Jovana Krstitelja – Jovani, krsna slava tobutske crkve Svetog...