Udruženje „Bebac BN“ organizovao sastanak sa predstavnicima bijeljinskog Doma zdravlja i Klinike „Bona Dea“ iz Sarajeva (foto)

Datum:

Share post:

Povodom obilježavanja Sedmice neplodnosti, Udruženje porodica sa sterilitetom „Bebac BN“ u nedjelju je organizovao sastanak u Centru za kulturu „Semberija“ u Bijeljini na kojem su bili predstavnici bijeljinskog Doma zdravlja i Klinike „Bona Dea“ iz Sarajeva.

Tom prilikom su govorili dr Milan Arsenović i Tatjana Perić, glavna sestra u Domu zdravlja u Bijeljini. Prisutni su imali mogućnost za besplatne konsultacije sa dr Ali sa klinike Bona Dea.

„Hvala dragim učesnicima na predanom radu i doprinosu u unaoređenju reproduktivnog zdravlja. Poznati uzroci neplodnosti kod žena su slijedeći: anovulacija, oštećeni jajovodi, smanjena ovarijska rezerva, endometrioza, kasna reprodukcijska dob, amenoreja te prirođene anomalije reprodukcijskog trakta, gojaznis i neuhranjenost odnosno stil života. Kod muškarca uzrok neplodnosti je poremećaj broja, pokretljivosti i morfologije spermija, čiji se uzroci utvrđuju urološkom obradom“, rekli su iz Udruženja „Bebac BN“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NAKON VELIKOG APRILSKOG POŽARA: Svetozar Ostojić, Mega Drvo – Obnovili smo 95 odsto uništenih kapaciteta

Nakon velikog požara koji je devetog aprila ove godine, prije osam mjeseci, zahvatio proizvodne hale preduzeća „Mega drvo“...

Futsaleri Radnika u četvrtfinalu Kupa BiH

Futsaleri Radnika plasirali su se u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine nakon što su večeras u Istočnom Sarajevu...

BO BIJELJINA: Konkurs za izbor najboljih literarnih i likovnih radova – “Republiko Srpska u srcu te nosim, sa tobom se ponosim”

Gradska boračka organizacija Bijeljina, povodom slave Sveta Tri Jerarha, raspisala je konkurs za izbor najboljih literarnih i likovnih...

BIJELJINA: Finansiranje škola i upisna politika (foto)

Sastanak Aktiva direktora srednjih škola i predstavnika sindikata održan je 05.12.2023.godine u prostorijama JU Ekonomske škole. Sastanku su...