’’Prasićijada 2024’’ u Donjem Magnojeviću kod Bijeljine – ’’Dođite da se družimo i sa sobom obavezno ponesite dobro raspoloženje’’

U organizaciji Mjesne zajednice Donji Magnojević danas (subota, 07. septembr 2024. godine) se po drugi put održava  gastronomski susret “Prasićijada 2024”.

Prva je organizovana početkom septembra 2022. godine dok prošle godine nije održana zbog eskalacije Afričke kuge svinja.

Organizatori ove manifestacije kažu da su na drugu ’’Prasićijadu’’ u Donjem Magnojevuću dobro došli svi ljubitelji prirode i dobrog zalogaja uz napomenu ’’Dođite da se družimo i sa sobom obavezno ponesite dobro raspoloženje’’.

Drugi gastronomski susret ’’Prasićijada 2024’’ se u organizaciji MZ Donji Magnojević se održava danas sa početkom u 13.00 časova. Učešće na ’’Prasićijadi’’ je besplatno.

Organizatori kažu da će danas Donji Magnojević biti mjesto dobrog provoda te da se nadaju da će ova manifestacija postati tradiocionalna uz napomenu da sigurno neće nedostajati ukusnih mesnih delikatesa, pića i druženja

Za najbolje takmičare organizatori su pripremili pehare i diplome na osnovu preporuke stručnog žirija.

’’Prasićijada 2024’’ u Donjem Magnojeviću je svakako i prilika da učesnici pokažu svoje vještine i znanja u tehnikama i načinu pečenja praseta.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име