U SREDNJOJ 5, NA FAKULTETU 12 GODINA: Kandidat za ministra objasnio zašto je ponavljao razred

Datum:

Share post:

Komisija za pripremu izbora Savjeta ministara BiH dala je danas preporuke za potvrđivanje imenovanja Miloša Lučića na poziciju ministra za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara i Nedeljka Jovića za poziciju zamjenika ministra bezbjednosti.No, na ovoj sjednici članovi komisije imali su priliku od obojice kandidata čuti nešto nesvakidašnje.

Tako je, naime, Lučić kojeg na funkciju ministra za ljudska prava BiH delegira DNS, odgovarajući na pitanje zašto mu je za četverogodišnju srednju školu trebalo pet godina, izjavio da je ponavljao četvrti razred jer je imao problem s jednim profesorom.

Na upit, zbog čega mu ja za okončanje fakulteta trebalo 12 godina rekao je da je pokušao tokom studija graditi bankarsku karijeru, te je nakon toga otišao u Banjaluku gdje je “sve ispite napolagao”.

Zanimljivu izjavu imao je i Jović kojeg je na funkciju zamjenika ministra bebjednosti delegirala Socijalistička partija. On je, naime, na upit kako namjerava riješiti migrantsku krizu izjavio:

– Da, razmišljao sam o tome. Potrebno je smanjiti broj ulazaka migranata u BiH, a povećati broj izlazaka migranata iz BiH – zaključio je Jović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: klix.ba/srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Predstavnici Privredne komore RS i PPK Bijeljina posjetili firmu „Rakić Komerc“ iz Batkovića

"Rakić Komerc" iz sela Batković kod Bijeljine bavi se proizvodnjom i prodajom konzumnih jaja, stočne hrane i proizvodnjom...

BIJELJINA: Otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture (foto, video)

U Bijeljini je danas otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture „Bijeljina-turist 2024“. Sajam ove godine okuplja 88...

LOPARE: Predstavljen projekat promocije poljoprivrednih potencijala Opštine (foto)

Prezentacija projekta pod nazivom „Promocija poljoprivrednih i turističkih potencijala opštine Lopare“, koji realizuje Turistička organizacija opštine Lopare, u...

STANIVUKOVIĆ O “PUTU“ IGORA RADOJIČIĆA: „Šta god drugi rade, neka im je srećno i neka idu putem kojim smatraju da trebaju ići“ (foto)

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prokomentarisao je, formiranje pokreta "Svojim putem", na čijem čelu će biti Igor Radojičić, bivši...