U Novom Naselju završena sanacija postojećeg Doma kulture (foto)

Datum:

Share post:

U Mjesnoj zajednici „Novo Naselje“ Bijeljina realizovan je projekat “Rekonstrukcija zgrade MZ Novo Naselje”, kojim je izvršena sanacija postojećeg Doma kulture, površine 80m2 i poboljšana energetska efikasnost.

Realizacijom projekta su obezbijeđeni preduslovi za unapređenje pružanja administrativnih usluga i uslovan prostor za intenzivnije korišćenje, kako za kulturna dešavanja, tako i za okupljanje i druženje građana MZ “Novo Naselje”.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 39.934,04 KM, od čega su donatorska sredstva 8.957,45 KM a učešće Grada Bijeljina 25.976,59 KM.

TESTNA REKLAMA

U ime Gradske uprave, Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada Bijeljina koordinira projekat „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“, u kojem učestvuje pet MZ sa područja Bijeljine: Sokolski dom, Vršani, Crnjelovo Gornje, Novo Naselje i Zagoni.

Navedeni projekat je zajednički projekat Vlade Švajcarske i Švedske, a sprovodi ga Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini u partnerstvu sa Ministarstvom uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, Vladom Brčko distrikta BiH, Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice BiH, Federalnim ministarstvom pravde, i oba entitetska Saveza opština i gradova.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DVOROVI: Učenici generacije kumovali na školskoj slavi! (foto)

JU OŠ "Dvorovi" u Dvorovima proslavila je školsku slavu Svetog Savu. Prigodnom programom prisjetili su se lika i djela...

SVETI SAVA SVEČANO OBILJEŽEN U ŠKOLAMA NA MAJEVICI (foto)

Školska slava Sveti Sava i ove godine tradicionalno je proslavljena u centralnim osnovnim školama i njihovim područnim odjeljenjima...

Đurđević Kum slave Muzičke škole “Stevan Stojanović Mokranjac“ u Bijeljini

Danas (27. januar) se obilježava Savindan, u pravoslavnom narodu poznatiji kao Sveti Sava, a isti se obelježava u...

NEŠIĆ: POKUŠAJ SDA DA BOŠNJAKE DRŽI U MRŽNJI I PROŠLOSTI

Saopštenje za javnost Nenada Nešića predsjednika DNS RS i ministra Bezbjednosti BiH prenosimo u cijelosti: Nemam nikakvu namjeru da...