U organizaciji Sportskog ribolovnog društva „Riba“ i podršku Gradske uprave, u Velinom Selu će se u nedjelju, 09. juna 2024. godine održati takmičenje djece u pecanju na plovak „Velino Selo 2024“.

Organizatori kažu da je ovo okupljanje mladih ljubitelja pecanja treće po redu, ali da veliki broj već prijavljenih takmičara jasno pokazuje da će ovo prerasti u tradiciju koja će u budućnosti okupljati djecu iz cijele Semberije.

Napominjući da je ideja vodilja bila želja da djeca provode više vremena u prirodi, a ne ispred ekrana elektronskih uređaja, Milenko Manojlović, jedan od organizatora sutrašnjeg događaja, osvrnuo se na značajan pomak u organizaciji u odnosu na prošle godinu.

– Lokacija na kojoj će biti organizovano takmičenje je očišćena i pripremama na vrijeme tako da u nedjelju očekujemo više od šezdeset takmičara koliko ih je bilo prošle godine, rekao je Manojlović.

Predsjednik Ribolovnog udruženja „Riba“, Miodrag Đukić, je naglasio da će udruženje na čijem je čelu uvijek podržavati ovu i slične akcije.

​Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име