U Laktašima 6. Sabor SNSD

Datum:

Share post:

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), Milorada Dodika, u subotu, 15. juna, održaće 6. Sabor na kojem će biti izabran novi predsjednik, novi saziv Glavnog odbora i Statutarna i Nadzorna komisija.

Sabor će će biti održan u Laktašima, a prisustvovaće mu više od 1.200 delegata, od kojih će jedan broj biti i iz Federacije BiH, što ovaj skup čini ubjedljivo najvećim ove vrste u Republici Srpskoj i BiH.

Portparol SNSD Radovan Kovačević izjavio je tim povodom da će to biti skup na kojem će ponovo biti potvrđena snaga i stabilnost Republike Srpske.

Kovačević je rekao da će kasnije na prvoj sjednici Glavnog odbora biti izabrani potpredsjednici SNSD, Predsjedništvo i generalni sekretar stranke.

TESTNA REKLAMA

Prema njegovim riječima, na Saboru bi treba da bude usvojeno pet deklaracija, koje se odnose na ekonomski razvoj, demografiju i položaj mladih, status Srba u FBiH, te na obrazovanje i digitalizaciju.

"Na Saboru ćemo razmotriti i sve naše rezultate, uspjehe i pobjede u prethodne četiri godine, ali i napraviti jasne planove za naredne četiri godine kako da jačamo Srpsku i da učinimo sve ono što je potrebno da autonomija Srpske bude što jača i stabilnija", rekao je Kovačević.

Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Nikada ne zaboraviti nevine srpske žrtve pobijene na Petrovačkoj cesti

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da srpski narod nikada neće zaboraviti i nikada neće prestati...

NEŠIĆ, DNS: Ekonomija i nova radna mjesta su najveći nacionalni interes

"Razvoj ekonomije, nova radna mjesta i stabilnost su najveći nacionalni interes. Prioritet je da pravimo nove fabrike, a...

„Podrška najmlađim sugrađanima“ Mališani iz Ugljevika učesnici NTC kampa na Gučevu

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zajedno sa šefom kabineta Miloradom Jovičićem posjetio je večeras mališane iz Ugljevika, njih...

MLADEN MITROVIĆ, DONJE CRNJELOVO: Podržavam ministra da se projekat navodnjavanja proširi (video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Boris Pašalić, ministar komunikacija i transporta BiH, Vojin Mitrovićem i pomoćnik ministra...