Republička stranka Srpske /RSS/ organizovala je u svojim prostorijama u Brčkom sastanak Predsjedništva sa povjerenicima i predsjednicima opštinskih i gradskih odbora RSS iz Zvornika, Bratunca, Vlasenice, Ugljevika, Pala, Brčkog i Bijeljine, kako bi analizirali trenutnu političku situaciju u Republici Srpskoj i razgovarali o nastavku širenja ove političke partije.

Na sastanku je istaknuto da je plan RSS da narednih mjeseci otvori nove kancelarije u nekoliko gradova i opština Srpske, nakon čega će biti sprovedeni unutarstranački izbori, zbog formiranja širih organizacionih nivoa unutar stranke.

Predsjedništvo RSS je saopštilo da je u Brčkom zaključeno da je nakon posljednjih opštih izbora i osvajanja poslaničkog mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske, ova stranka nastavila da povećava broj članova i simpatizera, te da je ostala dosljedna svojim principima i programu rada.

Iz RSS su poručili da su već počeli ozbiljne pripreme za naredne lokalne izbore, ali da će sve važne odluke donijeti uz saglasnost opštinskih i gradskih odbora, uz potpunu transparentnost i uvažavanje svih članova.

Sastanku u prostorijama RSS u Brčkom prisustvovali su članovi Predsjedništva, Opštinskog odbora RSS Brčko, povjerenici i predsjednici opštinskih i gradskih odbora RSS, članovi Izvršnog odbora Gradskog odbora Bijeljina i povjereništvo Republičke omladine Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име