U BIJELJINSKOJ BOLNICI POČEO DA ORDINIRA DJEČIJI NEUROLOG (foto)

Datum:

Share post:

Dr Biljana Vučetić Tadić, doktor medicinskih nauka, iz Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“ Beograd od danas, 11.03.2023. ordiniraće jednom mjesečno u JZU Bolnici “Sveti vračevi” Bijeljina.

Pregled je besplatan sa uputnicom nadležnog porodičnog ljekara i pedijatra za osiguranike Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske.

Na pregled kod dr Biljane Vučetić Tadić se može zakazati putem telefona +387 (0)55 415 555 lokal 3016 ili lično u pedijatrijskoj ambulanti poliklinike na staroj hirurgiji.

Dolazak dječijeg neurologa u bijeljinsku bolnicu omogućen je angažovanjem menadžmenta naše ustanove, na čelu sa direktorom prof.dr Zlatkom Maksimovićem, koji je jutros, zajedno sa načelnicom Odjeljenja za pedijatriju dr Ivkom Džuveleković obišao pedijatrijsku ordinaciju i dr Vučetić Tadić poželio uspješan rad.

Dr Biljana (Dragomir) Vučetić Tadić zaposlena je u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“ na Odjeljenju za ispitivanje i liječenje neuroloških i mišićnih bolesti.

Završila je užu specijalizaciju iz Kliničke neurofiziologije i epileptologije i magisterijum iz Kliničke i primijenjene anatomije.

Odbranila je doktorsku disertaciju pod nazivom “Prognostički značaj elektroencefalografskog nalaza kod novorođenčadi sa epileptičkim napadima” i ima zvanje naučnog saradnika u oblasti pedijatrije u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“, Beograd.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RISTO VOJVODIĆ IZ MILIĆA – glavna spona u prijateljstvu dvorovljanskog Proletera i FK “Milići“ (foto)

Risto Vojvodić je kao učenik došao u Bijeljinu 1968. godine s namjerom da završi tehničku školu koja tada...

Šta kažu u PDP i SDS o stranci Jelene Trivić?

Jelena Trivić okuplja članove Narodnog fronta. Saznajemo da će joj se pridružiti veliki broj onih sa članskim kartama...

Sto dana Vlade Srpske: Nikad brže ostavke i nikad duže prazne ministarske fotelje

Nikad brže ostavke ministara i nikad duže prazne ministarske fotelje, glavno je oblježje Vlade Republike Srpske za prvih...

AUTOPUTEVI SRPSKE: Ćorić sa predstavnicima “Kineske korporacije za puteve i mostove“ CRBC

Nedeljko Ćorić, vd direktor Autoputeva Republike Srpske sastao se danas sa predstavnicima ''Kineske korporacije za puteve i mostove“...