U Bijeljini zasijedalo Predsjedništvo žena DNS

Datum:

Share post:

Predsjednik Organizacije žena Demokratskog narodnog saveza Slađana Ilić izjavila je da će dobrim radom organizacija žena nastaviti da značajno doprinosi izbornim uspjesima DNS.
 
Nakon sjednice Predsjedništva Organizacije žena DNS, koja je održana u Bijeljini, Ilićeva je rekla novinarima da je velika većina članstva Predsjedištva žena ostala u DNS, osim dva člana. 
 
"U skoro svim regijama većina Odbora žena funkcioniše kao i prije proteklih opštih izbora, a većina žena u Glavnom odboru i dalje su članovi DNS", istakla je ona. 
 
Ilićeva je najavila da Organizacija žena DNS nastavlja sa promovisanjem političkog programa i organizovanjem humanitarnih i edukativnih akcija. 
 
"Na proteklim opštim izborima veliki broj žena DNS ostvario je dobre rezultate, ali, nažalost, u poslaničkom klubu nemamo žena", rekla je Ilićeva. 
 
Ona je poručila da će žene DNS svojim angažovanjem značajno doprinijeti društvenom i političkom životu u Republici Srpskoj. 
 Zamjenik predsjednika Organizacije žena DNS Slavica Popović rekla je da su sastanku prisustvovale žene iz svih regija i ocijenila da su žene svojim aktivnim političkim radom doprinijele najboljem izbornom uspjehu na proteklim opštim izborima.
 
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DRAGIŠA KATIĆ KALE: Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi

Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi. Dugogodišnji igrač, kapiten, trener i direktor stadiona u Dvorovima, omiljen, poštovan...

ŠAROVIĆ: SDS na izbore izlazi pod sloganom “Živjećeš bolje“

Srpska demokratska stranka na predstojeće izbore izlazi sa sloganom „Živjećeš bolje“, saopštio je ovo danas na konferenciji za...

MALETIĆ: Savo Bakajlić preko Nedžada Biće koji ima “SAKSIJU ZEMLJE“ i federalnih udruženja hoće nemire u Srpskoj

Zoran Maletić, pomoćnik ministra za poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, komentarišući današnju konferenciju za medije Udruženja poljoprivrednika "Sela...

Savo Bakajlić traži ostavku Gradonačelnika Bijeljine i raspuštanje Skupštine (video)

Predsjednik Udruženja „Sela Semberije i Majevice“, Savo Bakajlić, danas je održao konferenciju za medije na kojoj je zatražio...