U BIJELJINI SVEČANO URUČENE DIPLOME 16. GENERACIJI STUDENATA SLOBOMIR P UNIVERZITETA

Datum:

Share post:

Ispraćajući šesnaestu generaciju studenata Slobomir P Univerziteta, juče su, 24. novembra 2022. godine, svečano uručene diplome osnovnih i master studija.

Tom prilikom, studentima se obratio rektor Univerziteta, red. prof. Vojislav Avramović koji je iskazao neizmjerno zadovoljstvo što su se opredijelili za školovanje na fakultetima Slobomir P Univerziteta, te izrazio nadu da su napravili pravi izbor, budući da diplomanti SPU već tradicionalno predstavljaju kvalitetan kadar konkurentan na tržištu rada, zahvaljujući inovativnim studijskim programima koji su u korak sa vremenom u svim sferama naučnih dostignuća.

Rektor je istakao važnost cjeloživotnog učenja navodeći da je znanje jedino neprocjenjivo i neotuđivo dobro pojedinca te da će budućnost pripadati obrazovanim ljudima kao suštinskim inicijatorima razvoja i uređenja jednog društva.

Diplomantima su se prigodnim govorima takođe obratili i prof. dr Željko Todorović, v.d. dekana Pravnog fakulteta, zatim prof. dr Vesela Vlašković, dekan Fakulteta za ekonomiju i menadžment, te red. prof. Akademije umjetnosti Aleksandra Radosavljević, poželivši im da prave uvijek dobre izbore i ostvarenje na svim životnim poljima.

TESTNA REKLAMA

Najboljem studentu 16. generacije Slobomir P Univerziteta Ivani Starčević, studentkinji Akademije umjetnosti, sa ostvarenim prosjekom 9,62, rektor je uručio diplomu i Plaketu za studenta generacije, nakon čega se ona obratila skupu te prezentovala svoje umijeće na gitari.

Slobomir P Univerzitet osnovali su gospoda Mira i Slobodan Pavlović početkom 2003. godine. Prije više od tri decenije počeli su  pomagati svoju otadžbinu, te je tako i potekla i realizovana ideja o osnivanju Slobomir P Univerziteta. Prestižna je visokoškolska ustanova čije ime sa respektom izgovaraju svi koji su imali priliku da upoznaju način rada, uslove studiranja i druge prednosti koje ovaj univerzitet čine jednom od najmodernijih visokoškolskih ustanova na ovim prostorima. Danas, u sastavu Slobomir P Univerziteta su četiri fakulteta i dvije akademije, i to: Fakultet za ekonomiju i menadžment, Fakultet za informacione tehnologije, Pravni fakultet, Filološki fakultet, Poreska akademija i Akademija umjetnosti. Rad fakulteta odvija se u dva kampusa, u Doboju i Slobomiru. Osnivačima Slobomir P Univerziteta je, 21. juna 2011. godine, u Oksfordu, uručena „Evropska nagrada za kvalitet’’. Nakon uspješno okončanog procesa, Univerzitet je dobio rješenje o akreditaciji kojim je potvrđeno da ova visokoškolska ustanova ispunjava standarde za izvođenje nastavnog procesa tj. da su studijski programi u skladu sa standardima, a akreditacija važi do jula 2027. godine.  Ovo je za naš Univerzitet izuzetno značajna potvrda uspjeha dugogodišnjih napora naših profesora, asistenata i administracije da izađu u susret svim zahtjevima koje nosi savremeno obrazovanje.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

“UPITNA PLATA“ za radnike Gradske uprave Grada Bijeljina!?

Kako portal Dešavanja u Bijeljini nezvanično saznaje upitno je da li će radnici Gradske uprave Grada Bijeljina dobiti...

SKUPŠTINA SRPSKE, prvog decebra: Izbor delegata u Dom naroda BiH i u Vijeće naroda RS

Prva posebna sjednica NSRS u četvrtak Prva posebna sjednice Narodne skupštine Republike Srpske trebalo bi da bude održana u...

Šta donosi promjena na čelu PDP: Stanivuković (ne)će u simbiozu s Dodikom

Izborni Sabor PDP na kojem bi ta stranka trebalo da dobije novog predsjednika biće održan na proljeće sljedeće...

Šta otkrivaju presude za seksualno nasilje u BiH: Žrtve silovanja na udaru NEČASNIH SUDIJA I TUŽILACA

Silovanje se u BiH još uvijek smatra krivičnim djelom drugog reda, iako je to teški zločin, sa trajnim...