U BIJELJINI Stabilna epeidemiološka situacija

Datum:

Share post:

Na dan, 30. aprila, epidemiološka situacija na području Bijeljine je stabilna, a da li će ostati stabilna, zavisi od svih nas. Držimo fizičku distancu, nosimo zaštitne maske i rukavice, jer to je najbolji način da čuvamo svoje i zdravlje drugih.

Jedna osoba, koja je pozitivna na COVID 19 i koja se nalazi u Domu učenika, dobrog  je zdravstvenog stanja. Bolnički karantin je prazan, u  objektu stare hirurgije nalazi se 18 osoba, a u kućnoj izolaciji ih je 10. 

Iz Instituta za javno zdravstvo RS očekujemo 35 rezultata, a do danas, 30. aprila, testirane su 402 osoba. Pred nama su prvomajski praznici i ponovljamo apel da se i dalje pridržavate savjeta i preporučenih mjera. Budimo strpljivi i izdržimo zajedno ovaj težak period, navodi se u saopštenju bijeljinske bolnice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju u Bijeljini obilježio Međunarodni dan osoba sa invaliditetom – Potrebno je afirmisati njihove kapacitete (foto)

Korisnici Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju Centra za socijalni rad u Bijeljini, druženjem sa gostima...

PREMINUO pukovnik Pavle Pajo Milinković prvi komandant Prve posavske brigade IBK VRS

U Rumi je u 75. godini preminuo pukovnik Pavle Milinković -Pajo, prvi komandant Prve posavske brigade Vojske Republike...

Crveni krst RS povodom Međunarodnog dana volontera, šalje poruku poštovanja i zahvalnosti volonterima i aktivistima (foto)

Obilježavajući 5. decembar – Međunarodni dan volontera, Crveni krst Republike Srpske posredstvom strukture koju čine 64 opštinske i...

NSRS, Odbor za predstavke u Bijeljini: Zadovoljavajuća bezbjednost i poštovanje prava u zavorima

Predsjednik Odbora Narodne skupštine Republike Srpske za predstavke, prijedloge i društveni nadzor Zagorka Grahovac izjavila je danas da...