U Bijeljini organizovan prijem za sponzore i partnere Evropske sedmice mobilnosti 2022 (foto)

Datum:

Share post:

Gradski Odsjek za LER i EI je u saradnji sa 27 sponzora i 12 partnera po peti put organizovao Evropsku sedmicu mobilnosti od 16. do 22. septembra 2022. godine.

„Današnji prijem je prilika da se na skroman način zahvalimo svim partnerima i sponzorima veliku društvenu odgovornost i uzeli učešće u organizaciji ESM 2022, jer bez njihove podrške ne bi bilo moguće realizovati aktivnosti na ovako kvalitetan način. Na prijemu je prezentovan promotivni video klip o svim aktivnostima ESM 2022 i uručene zajvalnice svim sponzorima i partnerima“, rekli su iz LER-a.

U skladu sa strateškim opredjeljenjem da do 2030. godine Bijeljina postane GRAD BUDUĆNOSTi, Gradska uprava Grada Bijeljina i partneri su do sada pripremili i realizovali niz programa, projekata i aktivnosti kojima se stvaraju preduslovi za održivi privredni, društveni i ekološki razvoj.

Realizovane sedmodnevne aktivnosti su omogućile učešće preko 1.000 građana i obuhvatile anketiranje građana, podizanje svijesti o potrebi i značaju urbane mobilnosti, organizovanu vožnju biciklima por nazivom „20-ka za zdravlje“, rolerima i trotinetima pod nazivom „ZaROLAJ“, poligon bezbjednosti u saobraćaju za učenike i predškolce, fitnes na otvorenom za djecu i odrasle, igre na otvorenom za djecu sa i bez poteškoća u razvoju pod nazivom „Mogu i ja“, kao i otvaranje centra grada za pješake u večernjim satima i monitoring protoka saobraćaja.

Sponzori ESM 2022: „Sportvision“, „Nelt“, „M-BIKE shop“, Grafički studio „PIXEL“, „Four pixel Studio“, Etno selo „Stanišići“, Advokatska kancelarija „Stevanović“, doo „Megadrvo“, „TRB“, „Elvaco MetPro“, „Angel’s Rose“, „Radionica ljepote“, Servis tepiha „Operi.ba“, Estetski studio „Evgenija“, DPFF Servis Bijeljina, „Karting centar“ Bijeljina, Edukativni centar „Algorithmics“ Bijeljina, „Dukat“ Bijeljina, Motel „Šumice“, „Stupanj“ rakija“ Namještaj „Kabinet“, Grooming salon „Barth“, Restoran „Lovac“. Partneri ESM 2022: NVO „Eko put“, Udruženje građana „Nada“, Centar za socijalni rad (Dnevni centar za djecu u riziku i Dnevni centar za djecu sa poteškoćama u razvoju), Centar za kulturu „Semberija“, Agencija za bezbjednost saobraćaja RS, Auto-moto savez RS, Auto-moto društvo „Sigurnost“ Bijeljina, Crveni krst Bijeljina, ad „Grad“, škola sporta „Mali šampion“ Ugljevik, fitnes instruktor Slađana Lukić.

Medijski pokrovitelj: Dešavanja u Bijeljini.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...