U Bijeljini održana “Zima folk hit”

Datum:

Share post:

U bijeljinskom etno – restoranu “Izvor” održana je muzička manifestacija “Zima folk hit” na kojoj se našao veliki broj estradnih lica, ali i menadžera, kompozitora, predstavnika medijskih kuća, muzičara i publike, tačnije ljubitelja dobre muzike i zabave.

Veče je proteklo u više nego prijatnoj i veseloj atmosferi svih učesnika ovog muzičkog druženja, inače samo jednog u nizu ove i proteklih par godina koje organizuje Extra Stars, odnosno novinar Zoran Kisić iz Bijeljine.

U takmičarsko – revijalnom programu učestvovali su Božana Bokica Rodić, Mladen Dolić Dola, Đuro Lončarević, Arijana Arči Kelečević, Ljupče Nedić, Slavko Stojčević, Stevan Stanojević, Mirsad Jarović, Toma Nedić Osečinac, Svjetlana Đurić Cecilija, te muzički gosti Saša Mrkalj, Makivija Maki i Đole Despotović.

U orkestru raspjevane muzičke večeri našli su se Nemanja Stevanović, Đoko Vasić, Nikola Pantić i Đojo Ilić. Program je vodila, kao i obično, poznata voditeljka Danijela Gudović.

TESTNA REKLAMA

Kada su nagrade u pitanju, tačnije plakete i “Zlatne Viktorije”, prvo mjesto po glasovima kolega i publike osvojio je Mladen Dolić Dola iz Teslića, drugo mjesto pripalo je mladoj Arijani Kelečević iz Laktaša, dok je treće mjesto osvojio Stevan Stanojević iz Šapca. Nagrade organizatora dobili su Mirsad Jarović iz Sarajeva, Slavko Stojčević iz Slatine, Đuro Lončarević iz Rume i Mladen Dolić Dola iz Teslića.

Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Agrarni budžet u Srpskoj veći za 105 miliona KM, ratari zadovoljni podjelom sredstava

Prvi krug sastanaka poljoprivrednika i resornog ministarstva dao je poljoprivrednim proizvođačima razlog za zadovoljstvo. Naime, agrarni budžet za ovu...

Planinari PD ’’Povlen’’ iz Valjeva u posjeti PED ’’Majevica’’ (foto)

U subotu i nedjelju (28 i 29 januara 2023.) članovi pobratimskog Planinarskog društva ’’Povlen’’ iz Valjeva bili su...

DODIK: Dosadašnji Gradonačelnik, osim svojih ličnih hirova, ništa drugo nije ni pokazao u Bijeljini (video)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraveći danas u Bijeljini na sastanku sa semberskim poljoprivrednicima govorio je i o...

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad (foto)

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad - Osnivač Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić imao je izuzetnu...