Turistička organizacija Bijeljina je učestvovala na Kongresu o ruralnom turizmu.

-Na poziv naših dragih prijatelja iz Turističke organizacije Vršac i TO Vojvodina, danas smo učestvovali na Kongresu o ruralnom turizmu. Veoma interesantna tema, posebno što je ova vrsta turizma u Semberiji tek u razvoju. Iskustva koja na ovom polju imaju kolege iz drugih sredina poslužiće nam u našem daljem radu, saopšteno je uz Turističke organizacije Bijeljina.

-Kako unaprijediti ruralni turizam, dovesti goste u seosku sredinu, obezbjediti mu ugodan boravak, interesantan sadržaj, kako poboljšati marketing u ovoj oblasti, samo su neke od tema današnjeg interesantnog skupa. Kolege iz Trebinja su promovisali „Herceg Haus“, a nešto slično je planirano i u aktivnosti kažu u TO Bijeljina.

-Ovaj kongres održava se u sklopu VINOFESTA, na kojem će učešće uzeti preko 60 vinarija iz regiona. Ovaj jedinstven događaj u Vršcu, gradu vina, umjetnosti, lijepe arhitekture i očuvane prirode obogatiće i otvoriti neke nove vidike kulturne baštine u doživljaju vinske priče. Hvala TO Vršac i direktorici Tatjani Palkovač na pozivu na ovu značajnu manifestaciju, zakljućili su na kraju iz Turističke organizacije Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име