TUBAK: Čelinački PDP neće podržati Šarovića – kako je posijao, tako će i požnjeti (foto)

Datum:

Share post:

Opštinski odbor PDP-a Čelinac neće podržati opozicionog kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH, Mirka Šarovića, izjavio je danas predsjednik tog odbora Goran Tubak.

Tubak, koji je kandidat PDP-a za Narodnu supštinu Republike Srpske i aktuelni odbornik ove partije u Skupštini opštine Čelinac, rekao je da iz odluke čelinačkog PDP-a da ne podrži Šarovića ne treba izvlačiti nikakve zaključke o raskolu u opoziciji.

„Nije to u pitanju, taman posla. Mi ćemo podržati Jelenu Trivić za predsjednika Republike Srpske i sve druge kandidate opozicije, samo Šarovića nećemo, jer on to nije zaslužio“, rekao je Tubak za „Srpskainfo“.

TESTNA REKLAMA

Tubak je naveo da je riječ o „računima iz prošlosti“, podsjećajući da je on do proljeća 2018. godine bio predsjednik Opštinskog odbora SDS-a u Čelincu i član Glavnog odbora ove stranke.

„Vukota Govedarica je, kao predsjednik SDS-a, tada raspustio naš opštinski odbor. Bila je to nepravda, ali Mirko Šarović, kad je postao predsjednik stranke, nije tu nepravdu ispravio“, rekao je Tubak.

On kaže da je nakon raspuštanja Opštinskog odbora SDS-a Čelinac većina članova ovog odbora prešla u PDP.

„Šarović nema našu podršku. Narodski rečeno – kako je posijao, tako će i požnjeti“, poručio je Tubak. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: insajder.in/srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MIGRANTI u Bijeljini – Sve ih više i u Hercegovini

Migranti su opet zaprijetili granicama BiH. Zadnjih dana sve više naviru na sjeveroistoku i sjeverozapadu. Graničari kažu da...

PETROVIĆ: ’’Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba, od rođenja do groba, zato ustani odmah!’’

Srpska demokratska stranka, Partija demokratskog progresa i Pokret za pravdu i red Nebojše Vukanovića organizovali su mirne proteste...

MALETIĆ otvorio danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“

Pomoćnik ministra poljoprivrede Zoran Maletić otvorio je danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“ na kojem učestvuju stručnjaci iz...

LOPARE: JOVANI – SLAVA CRKVE U TOBUTU

U Tobutu kod Lopara obilježen je praznik Začeće Svetog Jovana Krstitelja – Jovani, krsna slava tobutske crkve Svetog...