U nedelju 14. jula 2024. godine u Brocu kod Bijeljine će se održati četvrti po redu humanitarni Turnir po malama.

-Pozivamo sve mještane Broca i okolnih naselja, da uzmu učešće u humanitarnom turniru po malama, koji će biti održan u nedjelju 14. jula, umjesto prvobitno planiranog dana ranije, koji se tradicionalno organizuje sada već 4. put u nizu, dođite da se družimo, smijemo, malo igramo, navijamo, a prije svega pokažemo zajedništvo u lijepoj i humanoj namjeri da nekome pomognemo, kažu organizatori.

-Naš dobri komšija, Brano Krstić iz Broca, već duži period, nakon što je operisao kuk, muke muči sa kretanjem, bolom u nogama i mišićima, gdje mu je potrebna svakodnevna njega, fizikalne terapije, medicinska i logistička pomoć. Treba istaći i pohvaliti njegove prijatelje i komšije su se već organizovali i prikupili određena sredstva sa kojima su plaćeni transport i dio terapija, ističu dalje.

-Međutim, Brani je potrebna dugoročna pomoć, svakodnevna njega i najmanje ono što mi kao njegovi sugrađani i komšije možemo je da se na turniru okupimo i ponovo pokažemo svoju humanost i pošaljemo mu poruku snage, volje i podrške, jer je to ono što mu je, pored finansijske pomoći, najpotrebnije u ovom trenutku, napominju značaj humanitarnog turnira.

-Imate dovoljno vremena da skupite ekipe, što za igru, što za „treće poluvrijeme“, da smislite dezene za ovogodišnje turnirske majice,  proslavite Petrovdan i onda se opustite na svojevrsnom festivalu sporta, druženja i humanosti, sa kojim Bročani mogu da se ponose, a po kome Brodac postaje prepoznatljiv, poručili su na kraju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име