Trivković: Moj PRIORITET JE POMOĆ semberskom poljoprivredniku

Datum:

Share post:

Dužnost vršioca dužnosti načelnika Odjeljenja za poljoprivredu u Gradskoj upravi grada Bijeljine danas je zvanično preuzeo magistar poljoprivrednih nauka Stevan Trivković.

Kao stručnjak u oblasti poljoprivrede, sa dvadesetgodišnjim iskustvom, obećava da će dati maksimum kako bi unaprijedio djelatnost Odjeljenja za poljoprivredu.

„Moj prioritet će biti pomoć poljoprivrednim proizvođačima, da idemo u pravcu stvaranja boljih uslova kako bismo ojačali domaćeg proizvođača. Danas je imperativ proizvodnja zdrave hrane i nastojaćemo da sredstva koja ima Odjeljenje za poljoprivredu vezano za podsticaj usmjerimo na podršku domaćoj proizvodnji i da pomognemo ljudima u ovoj situaciji kakva jeste. Širenje epidemije korona virusa uticalo je i na poljoprivrednu proizvodnju koja takođe trpi značajne gubitke, a mi ćemo učiniti koliko možemo kako bi se nastala šteta ublažila“, izjavio je Stevan Trivković.

Trivković ovom prilikom podsjeća kako sve zemlje svijeta vode strateške bitke za proizvodnju hrane, a mi imamo sreću da naša Semberija ima izuzetno veliki potencijal za proizvodnju zdrave hrane.

TESTNA REKLAMA

„Semberija ima potencijal i mi moramo pokloniti maksimalnu pažnju kvalitetnoj poljoprivrednoj proizvodnji“, poručuje v.d. načelnik Odjeljenja za poljoprivredu, magistar poljoprivrednih nauka Stevan Trivković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Lazarević i Radić

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Lazarević i Radić

Direktor Agrarnog fonda Zlatan Lazarević i predsjednik Udruženja poljoprivrednika „Sela Semberije“ Boško Radić bili su gosti portala Dešavanja...

SUTRA SMJENE U AD ’’GRAD’’ BIJELJINA – imenovanje novog direktora

U AD ’’Grad’’ Bijeljina ništa bolje, samo smjene... Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini za ujutro (utorak, 16. avgust...

ĆORIĆ: “Radnik“ više nije “na koljenima“ (foto, video)

Predsjednik Fudbalskog kluba "Radnik" Bijeljina Nedeljko Ćorić rekao je danas da su u ovom klubu uspjeli da riješe...

MINISTAR PAŠALIĆ: Protivgradna zaštita ne može da izazove sušu

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić rekao je da je zadovoljan radom Protivgradne preventive jer...