Trideset godina Rukometnog saveza RS (foto)

Datum:

Share post:

Povodom 30 godina postojanja Rukometnog saveza Republike Srpske, u Banjoj Luci je održana svečana akademija.

Na svečanoj akademiji je bio prisutan veliki broj bivših i sadašnjih funkcionera, rukometnih trenera, igrača, sudija, delegata i osnivača Rukometnog saveza Republike Srpske.
Prvi se gostima obratio legendarni rukometni AS Nenad Peruničić koji je emotivni govor završio željama da Rukometni savez Republike Srpske proslavi jos mnogo ovakvih jubileja.
Prvi predsjednik saveza Dušan Popović i sadašnji predsjednik Marinko Umičević pozdravili su sve prisutne goste i zahvalili se svima koji su pomogli razvoj saveza i rukometa u Republici Srpskoj.
Predsjednik saveza uručio je povelje zaslužnim pojedincima i organizacijama za razvoj rukometa u proteklih 30 godina.
Povelju je dobio Željko Savić dugogodišnji sportski radnik iz Bijeljine (posthumno), za nesebičan doprinos razvoju rukometa u Republici Srpskoj. Povelju je primio njegov sin Zlatko Savić.
Pored njega, povelju su dobili Obrenko Miljković koordinator mlađih selekcija u RK Bijeljina, dugogodišnji rukometni sudija i predsjednik omladinske komisije Rukometnog saveza Republike Srpske i Bogdan Rankić predsjednik Regionalnog rukometnog saveza Bijeljina i predsjednik RK Bijeljina.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U nedjelju Radnik dočekuje Leotar, navijačka grupa slavi 24. rođendan (foto)

Saopštenje za javnost FK ’’Radnik’’ prenosimo u cjelosti: Nedjelja u 17.00č Radnik dočekuje Leotar, navijačka grupa slavi 24. rođendan Naš...

U Savjet ministara stigao HDZ-ov prijedlog: Еvo šta predlažu za izbor hrvatskog člana Predsjedništva

HDZ-ov dokument sa prijedlogom izmjena Izbornog zakona BiH upućen je Savjetu ministara, a u njemu je naveden i...

PU BIJELJINA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, juče i danas, učestvovali...

PU BIJELJINA: U februaru ove godine 10% manje kriminaliteta u odnosu na februar prošle godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u februaru je krivičnim djelom privrednog kriminaliteta pričinjena šteta od...