Tribina SNSD u Dašnici : NAROD ĆE DATI GLAS ZA SRPSKU I PROVJERENE POLITIČARE – DODIKA I CVIJANOVIĆEVU (foto)

Datum:

Share post:

Na predstojećim izborima trebalo bi da glasamo za jaku i stabilnu Republiku Srpsku, za političare koji će u Banjaluci graditi bolju, ljepšu i prosperitetniju Republiku Srpsku, a u Sarajevu zastupati svoj narod i neće donijeti nijednu odluku protiv srpskog naroda, poručio je večeras nosilac poslaničke liste SNSD Bijeljina iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović.

On je na tribini u Mjesnoj zajednici Dašnica-Bijeljina rekao da se u Banja Luci Srpska gradi, a u Sarajevu brani. Zato u Banjaluci treba biti Milorad Dodik kao predsjednik Republike Srpske, a u Sarajevu Željka Cvijanović kao srpski član Predsjedništva BiH.

Mitrović je naglasio da su oni provjereni ljudi, lideri koji su u prethodnom periodu pokazali da znaju kako stići do cilja – jake i stabilne Republike Srpske.

„Nasuprot njima imamo Mirka Šarovića koji bi u Sarajevu da proda Republiku Srpsku i ostvari vjekovnu želju političkog Sarajeva i Alije Izetbegovića koju želi Zapad – unitarnu BiH . Isto tako, sa druge strane imamo Jelenu Trivić koja bi u Banjaluci da se igra Republikom Srpskom, a Srpska nije igračka“, rekao je on.

TESTNA REKLAMA

Zbog toga će, naglasio je Mitrović, 2. oktobra narod Semberije glasati za Milorada Dodika za predsjednika Srpske i Željku Cvijanović za člana Predsjedništva BiH. To je , kako je istakao, garant opstanka Republike Srpske, to je garantovano dobra budućnost i za našu djecu i naše potomke.

Kandidat SNSD za poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Nedeljko Ćorić rekao je večeras da ove dane obilježava sve veća podrška SNSD, a jedan od najvažnijih događaja je, posjeta predsjednika Dodika predsjedniku Putinu .

„Ono što nimalo ne iznenađuje je da taj događaj jednako nervira i opoziciju i političko Sarajevo koje u tome samo pronalaze određene probleme. Mislim da je važna poruka građanima Srpske da će se gas u narednom periodu biti po povoljnoj ekonomskoj cijeni koju ima samo Republika Srpska u odnosu na cijelu Evropu, na cijeli region. Ono što je važno za naš narod u vremenu krize energenata mi imamo izvjesno snabdijevanje i dočekujemo spremno zimu“, rekao je Ćorić i dodao da je ovih dana čuo kratak i dobar vic u Banja Luci koji glasi : Šarović i Trivićka bili kod Putina.

On je poručio građanima da, s obzirom da prepoznaju politike SNSD-a i sve kroz šta su nas u teškim trenucima vodili Cvijanovićeva i Dodik, upravo njima daju svoj glas 2. oktobra daju.

Slaven Ristić, osnivač Republičke stranke Srpske kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini iz Izborne jedinice šest, je zapitao građane koliko su ozbiljni oni iz opozicije kao Šarović i Trivićeva koji na ovim izborima nastupaju sa parolom „živjećeš bolje“ i to u vrijeme kada se i Evropa i čitav svijet pripremaju za vrijeme kada će svi živjeti gore.

„ Oni nemaju gas ni energiju, a nama neko nudi priču izaberite nas i živjećete bolje. Zamislite takve poruke. Dvadeset godina sam u međunarodnom bezbjednosnom sektoru. Znam šta oni spremaju i da me opozicija traćila da me vidi na ovim izborima. Evo me gospodo. Sve te trikove znam i oni to neće moći raditi ovdje u mojoj državi koju ću znati da zaštitim i hoću“ rekao je Ristić koji je i magistar međunarodnih odnosa.

Ristić je živio i završio osnovnu školu u Mjesnoj zajednici Dašnica naglasio je da su političari kao Milorad Dodik zaslužni za razvoj Bijeljine, Semberije i Republike Srpske.

„ Ovdje sam i da kažem šta treba još da bude izgrađeno, a treba da bude izgrađena ozbiljna sportska dvorana, ozbiljan kulturni centar sa teatrom, treba da ulažemo u sport i kulturu. Ova naša Bijeljina ima ogroman potencijal i drago mi je što večeras vidim večeras mnogo omladine, tu sam zbog njih, tu smo zbog njih jer njima ostaje sve što izgradimo. Vratio sam se u Srpsku da gradimo, i došao u Dašnicu gdje je bilo izazovno kanalom doći u osnovu školu“ rekao je Ristić.

Tatjana Perić, kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest, koja stanuje u Mjesnoj zajednici Dašnica, poručila je građanima da će SNSD učiniti sve da joj vrati život dostojan čovjeka.

„Očekujemo da će nas građani Danice kao i dosad podržati na izborima, a najvažnije je da 2. oktobra daju svoj glas Željki Cvijanović i Miloradu Dodiku. Političarima koji već godinama vode i bore se za Srpsku i njene građane“, rekla je Perićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MALO SUTRA: Dodik o zabrani tri prsta – Mogli bi zabraniti i ljubljenje tri puta i da se krstimo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je besposlen mozak đavolje igralište i da u duhu te...

Usvojena SARAJEVSKA DEKLARACIJA koja osuđuje dizanje tri prsta NENADA NEŠIĆA!?

Skupština Kantona Sarajevo jednoglasno je danas usvojila deklaraciju kojom se najoštrije osuđuje dizanja tri prsta ispred zajedničkih institucija,...

DVOROVI: Učenici generacije kumovali na školskoj slavi! (foto)

JU OŠ "Dvorovi" u Dvorovima proslavila je školsku slavu Svetog Savu. Prigodnom programom prisjetili su se lika i djela...

SVETI SAVA SVEČANO OBILJEŽEN U ŠKOLAMA NA MAJEVICI (foto)

Školska slava Sveti Sava i ove godine tradicionalno je proslavljena u centralnim osnovnim školama i njihovim područnim odjeljenjima...