Tribina SNSD u Dašnici : NAROD ĆE DATI GLAS ZA SRPSKU I PROVJERENE POLITIČARE – DODIKA I CVIJANOVIĆEVU (foto)

Datum:

Share post:

Na predstojećim izborima trebalo bi da glasamo za jaku i stabilnu Republiku Srpsku, za političare koji će u Banjaluci graditi bolju, ljepšu i prosperitetniju Republiku Srpsku, a u Sarajevu zastupati svoj narod i neće donijeti nijednu odluku protiv srpskog naroda, poručio je večeras nosilac poslaničke liste SNSD Bijeljina iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović.

On je na tribini u Mjesnoj zajednici Dašnica-Bijeljina rekao da se u Banja Luci Srpska gradi, a u Sarajevu brani. Zato u Banjaluci treba biti Milorad Dodik kao predsjednik Republike Srpske, a u Sarajevu Željka Cvijanović kao srpski član Predsjedništva BiH.

Mitrović je naglasio da su oni provjereni ljudi, lideri koji su u prethodnom periodu pokazali da znaju kako stići do cilja – jake i stabilne Republike Srpske.

„Nasuprot njima imamo Mirka Šarovića koji bi u Sarajevu da proda Republiku Srpsku i ostvari vjekovnu želju političkog Sarajeva i Alije Izetbegovića koju želi Zapad – unitarnu BiH . Isto tako, sa druge strane imamo Jelenu Trivić koja bi u Banjaluci da se igra Republikom Srpskom, a Srpska nije igračka“, rekao je on.

TESTNA REKLAMA

Zbog toga će, naglasio je Mitrović, 2. oktobra narod Semberije glasati za Milorada Dodika za predsjednika Srpske i Željku Cvijanović za člana Predsjedništva BiH. To je , kako je istakao, garant opstanka Republike Srpske, to je garantovano dobra budućnost i za našu djecu i naše potomke.

Kandidat SNSD za poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Nedeljko Ćorić rekao je večeras da ove dane obilježava sve veća podrška SNSD, a jedan od najvažnijih događaja je, posjeta predsjednika Dodika predsjedniku Putinu .

„Ono što nimalo ne iznenađuje je da taj događaj jednako nervira i opoziciju i političko Sarajevo koje u tome samo pronalaze određene probleme. Mislim da je važna poruka građanima Srpske da će se gas u narednom periodu biti po povoljnoj ekonomskoj cijeni koju ima samo Republika Srpska u odnosu na cijelu Evropu, na cijeli region. Ono što je važno za naš narod u vremenu krize energenata mi imamo izvjesno snabdijevanje i dočekujemo spremno zimu“, rekao je Ćorić i dodao da je ovih dana čuo kratak i dobar vic u Banja Luci koji glasi : Šarović i Trivićka bili kod Putina.

On je poručio građanima da, s obzirom da prepoznaju politike SNSD-a i sve kroz šta su nas u teškim trenucima vodili Cvijanovićeva i Dodik, upravo njima daju svoj glas 2. oktobra daju.

Slaven Ristić, osnivač Republičke stranke Srpske kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini iz Izborne jedinice šest, je zapitao građane koliko su ozbiljni oni iz opozicije kao Šarović i Trivićeva koji na ovim izborima nastupaju sa parolom „živjećeš bolje“ i to u vrijeme kada se i Evropa i čitav svijet pripremaju za vrijeme kada će svi živjeti gore.

„ Oni nemaju gas ni energiju, a nama neko nudi priču izaberite nas i živjećete bolje. Zamislite takve poruke. Dvadeset godina sam u međunarodnom bezbjednosnom sektoru. Znam šta oni spremaju i da me opozicija traćila da me vidi na ovim izborima. Evo me gospodo. Sve te trikove znam i oni to neće moći raditi ovdje u mojoj državi koju ću znati da zaštitim i hoću“ rekao je Ristić koji je i magistar međunarodnih odnosa.

Ristić je živio i završio osnovnu školu u Mjesnoj zajednici Dašnica naglasio je da su političari kao Milorad Dodik zaslužni za razvoj Bijeljine, Semberije i Republike Srpske.

„ Ovdje sam i da kažem šta treba još da bude izgrađeno, a treba da bude izgrađena ozbiljna sportska dvorana, ozbiljan kulturni centar sa teatrom, treba da ulažemo u sport i kulturu. Ova naša Bijeljina ima ogroman potencijal i drago mi je što večeras vidim večeras mnogo omladine, tu sam zbog njih, tu smo zbog njih jer njima ostaje sve što izgradimo. Vratio sam se u Srpsku da gradimo, i došao u Dašnicu gdje je bilo izazovno kanalom doći u osnovu školu“ rekao je Ristić.

Tatjana Perić, kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest, koja stanuje u Mjesnoj zajednici Dašnica, poručila je građanima da će SNSD učiniti sve da joj vrati život dostojan čovjeka.

„Očekujemo da će nas građani Danice kao i dosad podržati na izborima, a najvažnije je da 2. oktobra daju svoj glas Željki Cvijanović i Miloradu Dodiku. Političarima koji već godinama vode i bore se za Srpsku i njene građane“, rekla je Perićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...