Tribina DEMOS-a u Gornjoj Čađavici: “Ovdje uvijek imamo veliku podršku” (foto)

Datum:

Share post:

U prepunoj čitaonici u Gornjoj Čađavici, na tribini čiji je organizator bio Milan Dakić, nosilac liste za Narodnu Skupštinu RS u IJ 6, večeras su se predstavili kandidati DEMOS –a iz IJ 6 za Narodnu Skupštinu RS i iz IJ 2 za Parlamentarnu Skupštinu BiH.

-DEMOS u ovim sredinama, već dugi niz godina pobjeđuje. Ovdje smo već 14 godina ostvarivali rezultat kroz DNS, a sada ga ostvarujemo kroz DEMOS. Naša sredina ovdje je uvijek davala pobjedu i ta pobjeda je bila više nego polovična. Želim da kažem, da kada je u pitanju MZ Gornja Čađavica, naš odnos prema mještanima je uvijek bio korektan, imamo sluha i razumijemo probleme ljudi koji žive na selu. Uz njih smo konstantno, a ne samo pred izbore“, istakao je Milan Dakić, nosilac liste iz IJ 6 za Narodnu Skupštinu RS.

Čedomir Stojanović, nosilac liste iz IJ 2 za Parlamentarnu Skupštinu BiH istakao je da je predsjednik GO DEMOS-a Bijeljina, Milan Dakić jedan od stubova DEMOS-a u RS.

TESTNA REKLAMA

-Zahvaljujući Milanu Dakiću i njegovom radu, ali donekle i našem ovdje imamo veliku podršku. Ovim putem želio bih da se zahvalim mještanima Gornje Čađavice na podršci u prethodnom periodu, a i ove godine očekujemo dobru podršku. Kampanja je fer i korektna, a i mi vodimo istu takvu kroz skupove koje održavamo. Kada razgovaramo sa narodom vidimo da imamo veliku podršku i očekujemo da zacrtani ciljevi budu ostvareni, a to je 9.500 glasova na regiji za poslanika u  Narodnoj Skupštini RS  i poslanika u Parlamentarnoj Skupštini BiH“, naglasio je Čedomir Stojanović, nosilac liste iz IJ 2 za Parlamentarnu skupštinu BiH.

-Izuzetno smo zadovoljni što vidimo da imamo podršku mještana ovog kraja, a na nama je da i dalje radimo, da tako ostane. Veoma je bitno napomenuti, da vodimo specifičnu kampanju, nudimo rješenja za probleme na koje nailazimo na terenu i po tome smo prepoznatljivi. Obje liste DEMOS-a nude kvalitetne kandidate i zaslužuju podršku građana, a na nama je da i dalje radimo, da tu podršku i opravdamo“, zaključio je Slaviša Vujanović, kandidat za NS iz IJ 6.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini počelo ponovno brojanje glasova sa 13 izbornih mjesta

Gradska izborna komisija (GIK) Bijeljina počela je danas otvaranje vreća i ponovno brojanje glasova radi pravilnog objedinjavanja utvrđenih...

Sastanak Izvršnog odbora RSS: Dokazali smo snagu, nastavljamo još jače

Republička stranka Srpske /RSS/ održala je večeras u Bijeljini sastanak proširenog Izvršnog odbora na kojem su analizirani rezultati...

“DESNA RUKA” Dodik o isključenju Igora Radojičića iz SNSD

NEKADAŠNJA “DESNA RUKA” Dodik otkrio šta misli o isključenju Igora Radojičića iz SNSD Lider SNSD Milorad Dodik izjavio je...

Vukanović o rezultatima izbora: Kandidatura Vojina Mijatovića je bila plod dogovora s Dodikom

Nebojša Vukanović, lider liste Za pravdu i red, komentarisao je za Klix.ba izborne rezultate i poručio da je...