TREĆI KONGRES ANESTEZIOLOGA I REANIMATOLOGA

Datum:

Share post:

Rukovodilac Službe za anesteziologiju, reanimaciju i intezivno liječenje bijeljinske bolnice prim. dr Gordana Arnautović i saradnici učestvovali su prošlog vikenda na 3. Kongresu anesteziologa i reanimatologa sa međunarodnim učešćem koji je održan u Tesliću.

Organizatori Kongresa su Udruženje anesteziologa i reanimatologa Republike Srpske (UAIRRS) i Udruženje doktora medicine anesteziologa – reanimatologa u Federaciji Bosne i Hercegovine (UDMAR).

„Imali smo priliku da u tri Kongresna dana diskutujemo, podijelimo informacije i svoja iskustva o aktuelnim temama iz anesteziologije, reanimatologije, intenzivne medicine i terapije bola, a u cilju unapređenja liječenja pacijenata u Jednici intenzivnog liječenja i anestezija za komleksnije hirurške zahvate, koji se sve češće rade u našoj zdravstvenoj ustanovi“, rekla je dr Arnautović i istakla da je, zahvaljujući menadžmentu bolnice na čelu sa prof. dr Zlatkom Maksimovićem, bijeljinska bolnica postala veoma otvorena za saradnju sa velikim zdravstvenim centrima, ne samo u regionu, nego i u Evropi.

Kongres predstavlja snažan podsticaj za dalji razvoj anesteziologije, reanimatologije, intenzivne medicine i terapije bola u Bosni i Hercegovini.

TESTNA REKLAMA

Uz primarijus dr Arnautović iz naše zdravstvene ustanove na kongresu su učestvovali i šef jedinice za intenzivno liječenje prim. dr Vesna Živanović, anesteziolog dr Olja Dabić i specijalizanti dr Ivana Obradović, dr Ivana Đurić i dr Vladimir Antonić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradsko pozorište ‘’Semberija i ‘’stojeće ovacije’’ novosadske publike za “Hasanaginicu”

Predstava Gradskog pozorišta “Semberija” Bijeljina i Narodnog pozorišta Republike Srpske „Hasanaginica“, nastala prema dramskom komadu Ljubomira Simovića, a...

Stevandić o formiranju vlasti na nivou BiH: „Vlast se ne pravi sa opozicijom“

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da bi formiranje vlasti na nivou BiH sa...

Gradonačelnik Bijeljine ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića (foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas (čevrtak, 08. decembar 2022.) ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića te se...

Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija

Poslije će biti kasno za kukanje: Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija Prije tri godine opozicija...