TRB: “Vihor“ sutra u Bijeljini! (foto,video)

Datum:

Share post:

Građani Bijeljine će u nedjelju, 6. novembra, imati priliku da vide najnoviji proizvod Tehničkog remonta Bratunac (TRB) – lako taktičko vozilo „Vihor“, koje će se na putu ka Banjaluci i prije zvanične predaje Specijalnoj antiterorističkoj jedinici MUP-a Republike Srpske, zaustaviti i u našem gradu.

Dva „Vihora“ sutra će od 16.00 časova biti parkirana na izlazu iz Bijeljine (parking Svečanog salona „Grand“ na magistralnom putu Bijeljina – Brčko), gdje će svi zainteresovani moći da pogledaju vozila, a na sva njihova pitanja odgovaraće inženjeri TRB-a.

TESTNA REKLAMA

Lako borbeno vozilo „Vihor“ zvanično je predstavljeno u septembru, a riječ je o namjenskom vojnom vozilu opremljenom najmodernijom svjetskom tehnologijom, koje je razvijeno u saradnji sa MUP-om Republike Srpske.

„Vihor“ ima izuzetne manevarske osobine, posjeduje motor najnovije klase, prostor za petočlanu posadu, a njegova nosivost je ispod osam tona. Vozilo je balistički zaštićeno i može se koristiti za vojne i policijske specijalne namjene.

Lako taktičko vozilo „Vihor“ izazvalo je zainteresovanost svjetskih medija, a visoke ocjene dobilo je, između ostalog, od njemačkih i ruskih stručnjaka iz oblasti vojne industrije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

„Premijer mi nije rekao NE“ Šta RANKA MIŠIĆ traži od Viškovića i koju mu nježnost ne može oprostiti

Sistem po kojem će se odrediti najniža plata za svako radno mjesto i zanimanje, te reforma Ministarstva rada...

Prijedlogom Gradonačelnika Bijeljine nesaglediva šteta vakufima! Islamska zajednica snažno posvećena zaštiti vakufa

Na sjednici Skupštine Grada Bijeljina nedavno je na prijedlog gradonačelnika Ljubiše Petrovića na razmatranje stavljena Odluka koja bi...

Ulazak u Savjet ministara je kocka za opoziciju

Da li je moguća repriza: Ulazak u Savjet ministara je kocka za opoziciju Pokušaji opozicije u Republici Srpskoj da...

BIJELJINA: 3. decembra Manifestacija inkluzivnog karaktera ,,Zajedno možemo sve. Baš sve!“ (foto, video)

Povodom 3. decembra, Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, u Bijeljini će se organizovati još jedna manifestacija inkluzivnog karaktera...