TRB sponzoriše Saru Ćirković iz Bratunca

Datum:

Share post:

Danas je u prostorijama kompanije Tehnički remont Bratunac / TRB / potpisan ugovor o sponzorstvu Sare Ćirković, koja je na nedavno održanom juniorskom prvenstvu Evrope u Sofiji, nastupajući za reprezentaciju Srbije, osvojila srebrnu medalju.
Bratunčanka Sara Ćirković, reprezentativka Srbije i Evropski vice-prvak, osvojila je Kup nacija u kategoriji do 51kg, koji se ove godine održalo od 11-16 Januara u Somboru.

„TRB kao kompanija i u 2021 godine ne odustaje od svojih ciljeva, tako da i ove godine nastavljamo sa podrškom mladim i perspektivnim sportistima koji doprinose razvoju i promociji sporta u Republici Srpskoj. Sponzorstvo koje je danas potpisano još je jedan od dokaza da mi kao kompanija umemo da prepoznamo i podržimo sve one koji na pravi način predstavljaju naš grad i našu državu“, izjavio je izvršni direktor kompanije TRB Marko Mrkajić.

Potpisivanju stipendije prisustvovao je i novoizabrani načelnik opštine Bratunac, Srđan Rankić, koji je takođe pružio svoju podršku.

„TRB je kompanija koja je uvijek davala podršku sportu. Danas smo imali priliku da prisustvujemo potpisivanju sporazuma o sponzorstvu najboljoj sportiskinji našeg grada Sari Ćirković. Sara je danas od kompanije TRB dobila jednu značajnu podršku, u vidu ugovora o stipendiranju u trajanju od 12 mjeseci, što će joj biti dovoljno za budući rad oko priprema za Evropska i Svjetska takmičenja“, izjavio je načelnik opštine Bratunac.

TESTNA REKLAMA

„Slaven Ristić i TRB su od danas generalni sponzori našeg kluba i naše takmičarke Sare Ćirković.  Po ko zna koji put ova kompanija je pokazala da stoji iza sporta i daje šansu pojedincima da dotaknu svjetski vrh. Slaven je i sam bio uspješan sportista i zna kroz šta svaki klub i pojedinac prolaze na putu ka uspjehu i nije to zaboravio i svakim danom pokazuje sve prave vrijednosti koje je kroz sportski život naučio i nastavio da primjenjuje i sada kada je uspješan poslovan čovjek i na tome smo mu zahvalni“, rekao je Mirko Ždralo selektor ženske reprezentacije Srbije i trener Sare Ćirković.

Podsećanja radi kompanija TRB u prethodnom periodu potpisala je i sporazum o generalnom sponzorstvu, za 2020/2021 takmičarsku sezonu, sa KK ‘’ Bratunac TRB ‘’ koji se takmiči u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Kako da vratite stari izgled Gmaila

Google mijenja dizajn za Gmail kako bi servis prilagodio dizajnerskim izmjenama koje su već načinjene na kompanijinim drugim...

AGRO SAVJET: Uzgajivači upozoravaju na greške koje pravimo – Jasni signali da je biljka pred uginućem

Većina nas griješi prilikom zalivanja i njegovanja sobnog cvijeća, a princip je zapravo veoma jednostavan. Stručnjaci smatraju da...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice i dva dječaka. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...