Kompanija Tehnički remont Bratunac potpisala je ugovor sa sedam mladih inžinjera, koji će u narednih godinu dana imati mogućnost da u proizvodnim halama ovog preduzeća primjene znanja koja su stekli tokom školovanja ali i da ih prošire.

Janja Cvetinović je završila Mašinski fakultet u Novom Sadu i stekla zvanje diplomirani mašinski inžinjer, smjer računarom podržane tehnologije. Ovo joj je prvo zaposlenje.

“Iskreno se radujem prilici koju sam dobila. Vjerujem da ću i proširiti svoja znanja i nadam se da ću i nakon ovog pripravničkog ostati u Tehničkom remontu Bratunac da radim, jer ovo vidim kao odlično okruženje za mlade stručnjake da napreduju”, ističe Janja.

Dok veliki broj firmi smanjuje svoje kapacitete, te samim tim i broj radnika, Tehnički remont je stabilan.

“Naprotiv, mi evo i povećavamo broj radnika. Sa novim ugovorima koji očekujemo da će biti potpisani u narednom periodu, a koji će donijeti proširenje proizvodnih kapaciteta, očekujemo nove prijeme radne snage”, ističe Miljan Mičić, šef Službe za ljudske resurse.

Ova kompanija trenutno broji 270 radnika, koji su uposleni na realizaciji više projekata koji su aktuelni.

“Trenutno radimo na realizaciji projekata “Despot”, “Vihor”, “RS9 Vampir”, linija za proizvodnju municije… U narednom par mjeseci, potpisivanjem novih ugovora, krećemo u proširenje proizvodnje i proširivanje proizvodnih kapaciteta, a samim tim i povećanje broja radnika”, rekao je Novica Stijačić, tehnički izvršni direktor kompanije Tehnički remont Bratunac.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: drinamedia.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име