TRB tim - EDEX 2023. Kairo-Egipat

Kompanija Tehnički remont Bratunac –TRB nalazi se na prestižnom sajmu naoružanja EDEX u Kairu na događaju koji privlači preko 35.000 posjetilaca iz vojske i industrije iz cijelog svijeta.

Međunarodni sajam naoružanja EDEX u Kairu od 04-07 decembra 2023. godine se održava pod patronatom Njegove Ekselencije, predsednika Abdel Fataha El Sisija, predsjednika Arapske Republike Egipat i vrhovnog komandanta egipatskih oružanih snaga.

Kompanija TRB se ove godine na najvažnijim sajamskim manifestacijama namjenske industrije u svijetu, a prestižnim sajmovima predstavlja treći put, nakon Istanbula i Beograda.

-TRB tim – nakon uspješno realizovanih testiranja novih proizvoda koji su isporučeni na tržištu Egipta – kraj uspješne poslovne godine provodi na sajmu Edex u Kairu. Tehnički remont Bratunac (TRB) nastupa zajedno s ostalim kompanijama namjenske industrije iz Bosne i Hercegovine, rekao je za Dešavanja u Bijeljini Slavenko Ristić vlasnik kompanije TRB.

-Drugog dana sajma velika je posjećenost lokalnih i stranih delegacija i kompanija iz cijelog svijeta u Hali 4 –B70 gdje TRB predstavlja svoje usluge i proizvode, a očekuje se i potpisivanje još jednog ključnog ugovora, čime će se pozicija kompanije TRB dodatno ojačati na međunarodnom tržištu, kaže Slavenko Ristić.

Putem eksponata, video materijala i kataloga biće prezentovan kompletan asortiman kompanije TRB, a na ovom sajmu kompaniju iz Bratunca očekuje potpisivanje važnog ugovora, koji će još više učvrstiti poslovanje i poziciju na inostranom tržištu.

Na mjestu gdje će se i ove godine okupiti svi najveći svjetski proizvođači naoružanja, TRB će osim vlastitih proizvoda – borbenih vozila Despot i Vihor, pištolja RS Vampir, linija za proizvodnju municije i niza usluga koje pruža, svakako na najbolji način prezentovati i Republiku Srpsku i BiH i sav potencijal za razvoj namjenske industrije koji ima.

Sajam naoružanja EDEX koji se održava u Egipatskom međunarodnom izložbenom centru, Kairo u Egiptu je bijenalni događaj koji prikazuje najnovije tehnologije i rješenja u odbrambenoj i bezbjednosnoj industriji.

EDEX privlači vojno osoblje, vladine zvaničnike, profesionalce iz industrije i međunarodne delegacije te ima potpuno organizovan međunarodni vojni VIP delegacijski program.

Na događaju učestvuje preko 400 vodećih odbrambenih i bezbjednosnih kompanija iz cijelog svijeta, prikazujući najnoviju vojnu tehnologiju, opremu i sisteme širom zemlje, mora i vazduha.

EDEX organizuje Arabian Vorld Events uz punu podršku egipatskog Ministarstva odbrane i Ministarstva vojne proizvodnje.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име