„Tražićemo da se izborni proces PONOVI“ Trivićeva tvrdi da je pokradena čak i u rodnom selu (FOTO)

Datum:

Share post:

Kandidat PDP za predsjednika Republike Srpske, Jelena Trivić, izjavila je da ovo nije bila samo krađa u gradovima na kojima su navikli, nego da je ovo bio kontaminiran proces u čitavoj Srpskoj.

Ona je rekla da joj se javljaju ljudi iz malih mjesta koji su glasali za nju, a njihovih glasova nema.

– Naći ćemo koliko je takvih mjesta. Tačka preokreta desila se tokom noći kada je CIK saopštio da birački odbori nisu dostavili rezultate u sistem. Ni mi tada nismo dobijali podatke. Sve je stalo! Je li normalno da CIK sam saopšti da im nisu dostavljeni podaci sa biračkih mjesta? Tražićemo da se izborni proces ponovi na nivou čitave Srpske. To je naš konačni cilj. Da na osnovu velikog broja netačnih rezultata dođemo do toga da ponovimo kompletan izborni proces – pita Trivićeva.

Možda nećemo uspjeti u procesu da se ponove izbori za nivo RS, ali ćemo doći do svakoga ko je radio ovakve stvari, po želji svog nalogodavca, poručila je Jelena Trivić.

TESTNA REKLAMA

Trivićeva je demantovala da je sinoć prevarila građane RS, kada je proglasila pobjedu.

Na pitanje ako CIK zaključi rezultate i Dodik bude pobjednik, hoće li mu čestitati, Trivićeva je odgovorila: “Na bazi onoga što imamo, nema razloga da čestitamo”.

Ipak, Trivićeva se našla pred brojnim putanjima u vezi sa ranim proglašenjem pobjede.

– Šta god da se desi sa mnom u političkom smislu, ja sam spremna da ovo istjeramo do kraja zbog pravde i izbora. Ovo je stvar principa. Bilo bi nefer prema građanima koji su glasali za mene. Ja sam univerzitetski profesor, nije dogovoreno moje smiještanje negdje u domove i u vijeća naroda, u slučaju poraza. Nijednu stvar nisam tražila za sebe. I to ćete vidjeti, a možda ćete vidjeti i ponavljanje izbora – rekla je ona.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

„VIDI TV“ poklanja Bijeljini koncert Halida Bešlića (foto)

Viditv započinje promotivne aktivnosti u svrhu informisanja građana BiH o digitalizaciji TV signala zemaljskog emitovanja nacionalnih i lokalnih...

Direktor Garantnog fonda ne želi auto staro četiri godine

– Direktor Garantnog fonda Republike Srpske Radivoja Krčmar zamjenio je luksuzni automobil star četiri godine još luksuznijim, pod...

SNSD u Bijeljini održao sjednicu Gradskog odbora (foto)

Večeras (ponedjeljak, 05. decembar 2022.) je održana 6. sjednica GO SNSD Bijeljina na kojoj je usvojen Izvještaj Gradskog...

Gasovod IZGRAĐEN, a gas NE TEČE kroz Bijeljinu! ZAŠTO?

Gasovod izgrađen, a gas ne teče: Evo kada će Bijeljina moći da koristi plin Gasovod je još prije nekoliko...