TOPLANA BIJELJINA: Grejna sezona protiče bez problema, nema poskupljenja cijene usluga

Datum:

Share post:

Grejna sezona u Bijeljini protiče bez većih problema, a iako se desi kvar stručne ekipe Gradske toplane reaguju odmah i isti bude otkonjen u što kraćem roku, saopšteno je iz Gradske toplane.

Iz Gradske toplane dalje navode da su na vrijeme izvršene sve pripreme za grejnu sezonu, kao i nabavka energenata a sve iz naravno, osnovnog zadatka, odnosno razloga, a to je da građani Bijeljine imaju tople radijatore.

-Na vrijeme i blagovremeno su zvršene i tople probe, a što je i jedan od preduslova  za uspješnu i kvalitetnu grejnu sezonu, koja je zvanično počela 15. oktobra prošle godine. Na vrijeme smo nabavili i lagerovali dovoljne količine uglja, a podsjećam da se godišnje troši više od 4.000 tona, rekao je za Dešavanja u Bijeljini direktor Gradske toplane u Bijeljini Rade Hadži Stević.

U prošloj godini je urađena i rekonstrukcija mreže na primarnom toplovodu u ulicama Majora Dragutina Gavrilovića, ProfesoraBakajlića, 1. Maja i Dušana Baranina.

Hadži Stević je dalje istakao da nije mijenjana cijena grijanja za korisnike usluga Gradske toplane uprkos činjenici da su energenti značajno poskupjeli.

-Cijena grijanja po metru kvadratnom iznosi 2,75 KM za fizička lica i 5,88 KM za pravna lica, sa uključenim PDV-om, a podsjećam da je ukinuta i naknada za priključenje novih korisnika na toplovodnu mrežu koja je bila 58,50 KM sa PDV, kaže Hadži Stević.

-Očekujem da će i do kraja grejne sezone sve proći bez problema, a s obzirom da nam raste i broj korisnika,  pozivam sve potencijalne korisnike da se informišu za priključak putem broja telefona 055-211-641 ili dolaskom u prostorije preduzeća u Ulici Miloša Crnjanskog bb, radnim danom od 8-15 časova i subotom d 8 do 12 časova“, zaključio je Hadži Stević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RISTO VOJVODIĆ IZ MILIĆA – glavna spona u prijateljstvu dvorovljanskog Proletera i FK “Milići“ (foto)

Risto Vojvodić je kao učenik došao u Bijeljinu 1968. godine s namjerom da završi tehničku školu koja tada...

Šta kažu u PDP i SDS o stranci Jelene Trivić?

Jelena Trivić okuplja članove Narodnog fronta. Saznajemo da će joj se pridružiti veliki broj onih sa članskim kartama...

Sto dana Vlade Srpske: Nikad brže ostavke i nikad duže prazne ministarske fotelje

Nikad brže ostavke ministara i nikad duže prazne ministarske fotelje, glavno je oblježje Vlade Republike Srpske za prvih...

AUTOPUTEVI SRPSKE: Ćorić sa predstavnicima “Kineske korporacije za puteve i mostove“ CRBC

Nedeljko Ćorić, vd direktor Autoputeva Republike Srpske sastao se danas sa predstavnicima ''Kineske korporacije za puteve i mostove“...