TOMICA STOJANOVIĆ: ''Ako laže koza, ne laže rog''

Datum:

Share post:

Izjava Jovana Gajića da sam bio prvi koji je podržavao koaliciju sa SNSD – om samo je još jedan od propalih pokušaja interesne grupe okupljene oko Miće Mića da relativiziju najveću političku izdaju ikada učinjenu u Semberiji.
 
Podsjećam građane Bijeljine na neoborive i lako provjerljive činjenice.
 
Na oko mjesec dana prije potpisivanja sporazuma Milorad Dodik – Mićo Mićić u emisiji "Izazovi" BN televizije sam jasno i nedvosmisleno poručio da ostajem u SDS-u i da ne postoji nikakva mogućnost da se prodam SNSD-u. U daljim javnim nastupima sam nekoliko puta ponovio da ću se do posljednje trenutka zalagati da očuvam jedinstvo SDS-a. Bilo je nemoguće, jer je kod pojedinica okupljenih oko Mićine grupe prevladao lični interes i potreba da se sačuvaju životne privilegije. Postavljam otvoreno pitanje : " U kojoj partiji se danas nalazim ja , a gdje se nalaze moji dojučerašnji partijski istomišljenici " ? 
 
Da li je Gajić potpuno moralno oronuo pa širi bezočne laži u pokušaju da se dodvori SNSD-u, kojeg je svojevremeno nazivao "pljačkaškom crvenom falangom" koja pustoši Republiku Srpsku? Šta radiš sada sa pljačkašima Jovane Gajiću? Šta te je navelo da postaneš dio , kako si je sam nazivao , organizovane kriminalne grupe? Podsjećam te da ja SNSD nikada nisam tako nazivao ali sam SDS uvijek nosio u srcu ne pomišljajući da ulazim u bilo kakve neprincipijelne koalicije.
 
A na tvoju jučerašnju izjavu , srpski narod je najbolje odgovorio poslovicom , -Ako laže koza,ne laže rog.
 
Ovom prilikom ipak želim da javno priznam jednu grešku. Godinama sam živio u iluziji da sam okružen političkim istomišljenicima i ljudima spremnim da zarad opšteg dobra odreknu ličnih privilegija.Danas sam ponosan što sam ostao na istom putu i što se SDS očistio od srpskih Juda.
 
Zbogom, Jovane Gajiću.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...

U Bijeljini rođene ČETIRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri djevojčice i jedan dječak. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...