TODOROVIĆ, SDS: Danas je ponovo bilo pitanje političkih odluka, odnosno političkih „odmjeravanja snaga“ (video)

Datum:

Share post:

Nakon 21. sjednice Skupštine Grada Bijeljina, odbornik SDS Anka Todorović istakla je da je SDS bio protiv skidanja bilo koje predložene tačke sa Dnevnog reda, s obzirom da smatraju da su sve one važno, s obzirom da su stavljene na Dnevni red.

„U ime SDS mogu da kažem da smo bili protiv skidanja bilo koje tačke Dnevnog reda, zato što smatramo da te tačke, ako su stavljene na Dnevni red da su bile važne i da su podjednako važne, kao i ove koje nisu skinute. Mi smo čuli obrazloženje zašto je to tako urađeno – prosto su probrane neke tačke. Na Međustranačkom sastanku ja sam primjedbovala da je na prošloj sjednici svaka tačka usvojena, nijedna nije skinuta, što je objašnjeno kao znak „dobre volje za buduću saradnju“. Pitanje je da li je taj znak dobre volje dovoljan, pitanje za Gradonačelnika, ali oni su odlučili tako. Mi smo smatrali da su sve tačke podjednako važne, jer na pripremnom sastanku, gdje su bili svi predlagači i sve su objasnili, nije bilo nikakvih primjedbi“, rekla je Todorović.

Kako kaže, smatram da je ovo ponovo pitanje političkih odluka, političkih „odmjeravanja snaga“ i da su odbornici SDS bili zaista odgovorni i jednaki prema svima.

„Takođe, podržali smo i sve tačke koje su danas usvojene, odnosno, na par njih smo bili uzdržani i smatram da je to način da se manifestuje odgovornost, dobra volja, jer smo mi, prije svega, odgovorni narodu, a ne jedni drugima“, istakla je Todorović.

SG BIJELJINA: ODBIJEN Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na cjenovnika komunalnih usluga prikupljanja i odvoženja komunalnog otpada

Kada je u pitanju povećanje cijena odvoza smeća, Todorovićka kaže da SDS smatra da o tom pitanju treba još da se odgovara, jer je narodu previše raznih nameta.

„Želimo da se po tom pitanju oni između sebe usaglase i da se donese kvalitetna odluka koja je podjednako dobra za sve, a najviše za narod. Gradonačelnik nam je dao slobodnu volju da glasamo kako mislimo da treba i on je jedini Gradonačelnik koji nikad od nas nije tražio da postupamo po njegovim ingerencijama. Nikada na nas nije vršio nikakav pritisak i ja podržavam njegove odluke“, zaključila je Todorović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U 2024. oživljava “stari, dobri“ festival “Znanjem, pjesmom i igrom kroz Semberiju“ (foto)

Ono čime se Semberija može ponositi su vrijednosti koje će ove, 2024. godine ponovo biti oživljene u novom...

Bijeljinske rukometašice grabe ka tituli (foto)

Dva dana, dvije utakmice i dvije pobjede! Ostvarile su ovo rukometašice ŽRK "Radnik" iz Bijeljine koje su proteklog...

MZ “POPOVI“: Bez i malo stida gradonačelnik se oglasio u vezi Doma kulture u Popovima! (foto)

Na tekst gradonačelnika Bijeljine oko neodržavanja prostorija u Domu kulture Popovi oglasila se i  MZ Popovi preko FB...

LJUBIŠA PETROVIĆ: Užasan simak iz Popova – neodgovornost i neodržavanje Doma kulture (foto,video)

-Nemojte da ovakve slike se šire iz naših sela, molim vas, minimum koji možemo uraditi je da pokupimo...