Tradicionalna manifestacija Dani berbe grožđa u Vršcu i ove godine okupila je brojne posjetioce, ljubitelje vina i drugih proizvoda od grožđa. Vršac, Grad vina, tokom četiri dana biće prestonica uživaoca vina ali i drugih manifestacija koje su organizatori pripremili za sve posjetioce.

U četvrtak je startovao Grožđebal gdje se slavilo uz besplatno vino, kobasice i tamburaše a izabrana je i vinska ljepotica. Turistička organizacija Vršac, organizator manifestacije pripremila je brojne sadržaje u toku trajanja događaja. Sinoć je održan prijem u gradskoj upravi za sve goste, na prijemu delegacija Turističke organizacije Grada Bijeljina imala je čast upoznati se i razmjeniti mišljenja i kontakte o daljoj saradnji sa generalnim konzulom Srbije u Rumuniji gospođom Ivanom Jakšić Matović.

Za sve posjetioce priređen je vatromet a brojne goste, zabavljali su estradni umjetnici Nemanja Nikolić, Nataša Bekvalac, Vlado Giorgiev i Lepa Brena.

Saradnja Turističkih organizacija Vršca i Bijeljine traje dugi niz godina tako da smo i ovoga puta bili gosti naših dragih prijatelja, divnih ljudi iz ove organizacije. Turistička organizacija Grada Bijeljina zahvalna je na gostoprimstvu i srdačnosti dragim kolegama iz Turističke organizacije Grada Vršca.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име