Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su i u trećem meču grupne faze Lige šampiona. Ovaj put bolji od „crveno-bijelih“ bili su fudbaleri Monaka (5:1).

Nakon Benfike (1:2) i Intera (0:3), i Monako je došao do tri boda, u meču u kojem je Zvezde bila ravnopravan rival prvo poluvrijeme, ali to nije rezultatski naplatila.

Monako je poveo u 20. minutu golom Takumija Minamina, nakon neuspjele ofsajd zamke i greške Silasa, a samo sedam minuta kasnije izjednačio je Šerif Ndiaje iz penala, koji je sam i iznudio.

Novu prednost domaćinu doneo je švajcarski reprezentativac Brel Embolo pogotkom u četvrtom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena.

Dva minuta ranije njemački sudija Tobijas Štiler nije svirao očigledan jedanaesterac za Zvezdu kada je u kaznenm prostoru nagažen Olanjinka. Niko se iz VAR sobe nije oglasio, iako je bilo očigledno da je u pitanju prekršaj.

U nastavku meča već u 54. minutu Vilfred Singo sa preko 30 metara postigao je lijep pogodak za 3:1, a u 70. minutu Monako je imao ubjedljivu prednost, jer je pogodio Takumi Minamino za visokih 4:1, a konačan rezultat u sudijskoj nadoknadi postavio je Akliuš.

Vladan Milojević morao je da mijenja već u petom minutu jer se povredio Bruno Duarte, a umjesto njega je ušao Dalsio.

Zvezda na stadionu „Luj II“ imala veliku podršku od oko 2.000 navijača.

Naredni rival Crvenoj zvezdi je slavna Barselona, a taj duel igra se u Beogradu na stadionu „Rajko Mitić“ 6. novembra.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: rtrs.tv

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име